Drogba39
Megapat
Daha fazla
Batarya haricinde her şey tabi ki daha altta olacaktır 16 bin liralık telefonda ama en azından batarya konusunda kafa rahat olur. Böyle nerdeyse 3 katı para verip de, sürekli şarjım yetecek mi, şarja taksam mı diye düşünmekten, şarj aletiyle gezmekten iyidir bence. Benim önceki telefonum Huawei'ydi, o yüzden Honor 200 Pro'ya çok sıcak bakıyordum fakat onun da bazı ufak detaylarda alt kalitede kaldığını öğrenince S24+'a yöneldim. Bana göre almışken ya 50-60 bin lira verip, Honor Magic7 Pro, OnePlus 13, Xiaomi 15, S24 Ultra gibi Premium cihazlar almak lazım yada 20 bin lira civarına işini görecek bir şey almak lazım. Bu tarz ortada kalan cihazlar tatmin etmiyor bence.Bataryası belki daha iyi olabilir. Fakat diğer konularda 16 bin liralık bir telefon oldukça altta kalır. Benim şu anki telefonumda 6000 mAh var ve benim kullanımımda 2 gün gidiyor. Fakat bu aralar gerçekten çok az kullanıyorum telefonu bu yüzden olması çok mantıklı. Normalde 6-7 saat gidiyor. 4900 mAh'in 5-6 saat gitmesi bu yüzden belki mantıklı olabilir. Daha düşük fakat bataryası daha iyi bir telefona geçebilirim lakin çok nadir telefon değiştiren biriyim bu yüzden performansta üzecek bir telefon istemiyorum. Fan Edition modelleri f/p telefonu olabilir ama elbette ki S24+ a göre özellik olarak altında kalacaktır. Hala kafamda tam oturmadı bu iş ama farklı bir opsiyon da pek yok gibi. Xiaomi gibi Honor gibi markalara biraz ön yargılı olabilirim. Çevremde çok fazla görmediğimden belki de. Bu yüzden Samsung'tan devam etmek daha doğru geliyor.