S24 aşırı ısınıyor

Virüs indirmiş olabilirsiniz. APK falan öyle bir şey de olabilir. Mobil veri ile sosyal medyada 1 saat gezinmeniz ısınması için yeterli.
O kadar geziyorum, ısınma böyle denildiği gibi değil. Burada boştayken de ısınıyor diyor arkadaş.

Hocam 10 saat mobil veri ile duruyorum, telefonumda virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı telefonumda olan tek APK nulls brawl onu da arada kardeşim oynuyor nulls.ggden indirdim zaten.
Telefona sistem formatı at bir.

Boştayken aşırı fazla ısınmadığını fakat genede ısındığını belirtirim.
O kadar geziyorum, ısınma böyle denildiği gibi değil. Burada boştayken de ısınıyor diyor arkadaş.

Telefona sistem formatı at bir.

Boştayken aşırı fazla ısınmadığını fakat genede ısındığını belirtirim.
Hocam bende ısınma sorunu 2 günde çözüldü ama şarj akıp gidiyor resmen gözümün önünde. Always on displayden diyolar ama s8 kullandım zamanında bu kadar pil harcamıyordu. Sende durum nedir ?

Hocam bende ısınma sorunu 2 günde çözüldü ama şarj akıp gidiyor resmen gözümün önünde. Always on displayden diyolar ama s8 kullandım zamanında bu kadar pil harcamıyordu. Sende durum nedir ?
Isınma durumu 4 gün köydeyken sürdü,köyden eve geldiğimde 0 ısınma ile devam ettim.Kısaca şuan gayet iyi.

bende s24+ aldım dün. Telefon kimse kusura bakmasın ısınıyor. Ve hiç oyun oynamıyorum. evet telefonda aktifim 2 gündür ama bu normal değil bana göre. Şarj konusunda ben şimdilik memnunum ama samsung hala çözememiş bu ısınma işini.

bende s24+ aldım dün. Telefon kimse kusura bakmasın ısınıyor. Ve hiç oyun oynamıyorum. evet telefonda aktifim 2 gündür ama bu normal değil bana göre. Şarj konusunda ben şimdilik memnunum ama samsung hala çözememiş bu ısınma işini.
Hocam şu an durum nedir bende s24 almayı planlıyorum memnun musunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı