S24+ Batarya Performansı nasıl?

Drogba39

Megapat
Daha fazla  
S24+'a geçeli 1 hafta oluyor nerdeyse, genelde mobil veride kullanıyorum ve ekran süresi olarak 5-5.5 saat alıyorum. Dün akşamdan itibaren evdeydim ve wifi'a bağlıydım, rekor olarak 6.5 saat ekran süresini gördüm. 4900 mAh bataryaya göre çok az geldi bu batarya performansı, en azından 7-8 saat arası olsun isterdim. Siz kaç saat alıyorsunuz genelde ?

S24+'a geçeli 1 hafta oluyor nerdeyse, genelde mobil veride kullanıyorum ve ekran süresi olarak 5-5.5 saat alıyorum. Dün akşamdan itibaren evdeydim ve wifi'a bağlıydım, rekor olarak 6.5 saat ekran süresini gördüm. 4900 mAh bataryaya göre çok az geldi bu batarya performansı, en azından 7-8 saat arası olsun isterdim. Siz kaç saat alıyorsunuz genelde ?
Gayet ıyı, ben 7 saat ekran süresi ile 4,5 saat 5 aliyorum.

Zamanla artacaktır ben neredeyse 6 aylık cihaz ile şuan güç tasarrufu açarsam wifi ile 10saati geçiyorum, güç tasarrufu kapalı olursa ve arada mobil veriye geçersem 7,5 8 saati görüyorum(ekran ayarları maksimumda, nfc kapalı, Bluetooth 2 3 saat açık)

Zamanla artacaktır ben neredeyse 6 aylık cihaz ile şu an güç tasarrufu açarsam Wi-Fi ile 10saati geçiyorum, güç tasarrufu kapalı olursa ve arada mobil veriye geçersem 7,5 8 saati görüyorum(ekran ayarları maksimumda, NFC kapalı, Bluetooth 2 3 saat açık)

Güç tasarruf modunu açınca günlük kullanımda herhangi bir etkisini hissediyor musun? Huawei'de güç tasarrufunu açınca bildirimlerde sorun oluyordu eski telefonumda, özellikle mailler gelmiyordu çünkü oto-senkronizasyon kapanıyordu, girip yenilemem gerekiyordu. Samsung'larda da öyle bir şey var mı?

Güç tasarruf modunu açınca günlük kullanımda herhangi bir etkisini hissediyor musun? Huawei'de güç tasarrufunu açınca bildirimlerde sorun oluyordu eski telefonumda, özellikle mailler gelmiyordu çünkü oto-senkronizasyon kapanıyordu, girip yenilemem gerekiyordu. Samsung'larda da öyle bir şey var mı?

Sadece o gün asla şarj edecek zamanım olmayacaksa ve öbür günüde 30 şarj falan yetmeyecekse güç tasarrufu kullanıyorum. Soruna gelirse hayır yok sadece gözüm 120Hz'e alıştığı için 60a düşünce kasıyor gibi hissediyor(kastığından değil)

Bir de işaretlediğim kısmı kapatmanın yolu var mı? Alt tarafta gereksiz bir boşluk var ve Space'e basarken sürekli o boşluğa tıklıyorum. Eski telefonda da Gboard kullanmama rağmen, buna alışamadım bir türlü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250216_223651_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250216_223651_WhatsApp.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 36
Bir de işaretlediğim kısmı kapatmanın yolu var mı? Alt tarafta gereksiz bir boşluk var ve Space'e basarken sürekli o boşluğa tıklıyorum. Eski telefonda da Gboard kullanmama rağmen, buna alışamadım bir türlü.

Evet, good locktaki NavStara gir. Enable extra gesture settingsi aktif et. Sonra ayarlardan ekran>navigasyon çubuğu>daha fazla seçenek>hareket ipucunu kapat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı