S24 FE batarya performansı nasıldır?

Sen böyle devam et 5 saat ekran süreside alman zor. %20 altına düşürmemeye çalış. Şarjda kullanma telefonu. Sürekli mobil veri ve sadece Instagram takılırsan 6-7 saat geçemezsin zaten.

Tamamdır. Tatil olması dolayısıyla biraz Instagram kullanımı yoğun maalesef.

Çoğu kişi düzelir diyordu 1 2 haftadan sonra.

Bilmem alalı bir ay olduktan sonra bir fabrika ayarlarına döndürüp deneyeceğim çoğu kişi öyle yapmış.

Bugün %85'te şarjdan çektim telefonu. %15 şarj seviyesindeydi durum böyle. 1 saat 45dk Instagram'a bakmışım %11 şarj götürmüş.

Screenshot_20250721_215456_Device care.jpg

Bilmem alalı bir ay olduktan sonra bir fabrika ayarlarına döndürüp deneyeceğim çoğu kişi öyle yapmış.

Bugün %85'te şarjdan çektim telefonu. %15 şarj seviyesindeydi durum böyle. 1 saat 45dk Instagram'a bakmışım %11 şarj götürmüş.

Screenshot_20250721_215456_Device care.jpg

@kxy sende bu telefonu kullanıyordun sanırım. Sence normal mi ya da nasıl durum?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2540069

@kxy sende bu telefonu kullanıyordun sanırım. Sence normal mi ya da nasıl durum?

Bana gore normal sayilir.

Arkadaşlar 256 GB modelini mediamarktan sipariş verdim. Normalde 128 alacaktım ama fiyatları yükselince 256 GB aldım.

Arkadaşlar 256 GB modelini mediamarktan sipariş verdim. Normalde 128 alacaktım ama fiyatları yükselince 256 GB aldım.
Doğru yapmışsın. Hem batarya performansı 256GB modelinde daha iyi olacaktır. Depolama hızı yüksek olduğu için daha hızlı işlemle daha kısa sürede bitirecek.

Doğru yapmışsın. Hem batarya performansı 256 GB modelinde daha iyi olacaktır. Depolama hızı yüksek olduğu için daha hızlı işlemle daha kısa sürede bitirecek.

Hocam batarya performansı henüz optimize olmamış olmasına rağmen bayağı iyi.

2 hafta oldu şu an böyle genel olarak Wi-Fi'de kullanım. S21feye göre çok daha iyi.

Screenshot_20250819_181459_Device care.jpg

Anlık olarak telefonu ilk kullanmaya başlayışımın 50. günü ekran sürem böyle.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250828_231043_Device care.jpg
    Screenshot_20250828_231043_Device care.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı