S24+ bazı hafif dokunmaları algılamıyor

Deneyebilirsiniz. S20-24 arası birkaç model denedik.

Her türlü denedim ama hiçbir şekilde algılamamazlık olmadı ama üretimden üretime değişiyor olabilir. Sizdeki cihazla bendeki farklı zaten, S24 serisine olan şikayetlere de göz atın derim yabancı kaynaklarda hiç bu şikayete değinmişler mi özellikle buna dikkat etmek lazım.

@BERWAR size de etiket atayım hocam. Klavyede yazı yazarken olsun, ana ekranda gezerken olsun bazı yumuşak dokunuşlarımı algılamıyor. Bu sabah geldi telefon gün boyu da denemekteyim. Sert basarsam her zaman algılıyor. Fakat yumuşak dokunursam 10'da 1'i gibi tahmini verebileceğim bir oranla algılamıyor. Dokunmatik hassasiyet ayarını arttırdım, yanlışlıkla dokunmaları engelle ayarını kapattım. İşe de yaramadılar. Yarın herhangi bir mağazada bulunan S24+ ile de denemeler yapıp ona göre değişim istemeyi düşünüyorum. Şu anlık böyle bilinen bir sorun var mı bu cihazda?

Samsung almak pişmanlık ama bu kronik sorun galiba amcamın S24'ündede var bu sıkıntı.

İnşallah kronik bir sorunu değildir.

Kronik sorun galiba.

Şikayetvar'da gördüğüm şikayet sanırım sizin şikayetiniz ondan başka da göremedim, yabancı kaynaklara kısa bir göz attım fakat buna değinen birini göremedim sadece S24 serisinin ekranının S23 serisi kadar canlı durmadığını ve bazı renkleri göstermede sorunu olduğunu söyleyen yorumlar gördüm.

Şikayetvar'da gördüğüm şikayet sanırım sizin şikayetiniz ondan başka da göremedim, yabancı kaynaklara kısa bir göz attım fakat buna değinen birini göremedim sadece S24 serisinin ekranının S23 serisi kadar canlı durmadığını ve bazı renkleri göstermede sorunu olduğunu söyleyen yorumlar gördüm.

Evet. Ben hariç kimse fark edip Samsung'a bildirmek veya internette paylaşmak gibi şeyler yapmamış ona da çok şaşırıyorum.

2 gündür 24Ultra kullanıyorum bende bir sorun görmedim. Tek problem hayalet ekran taktırdım parmak izi okuyucu çalışmadı.
Bilemiyorum S24 serisinin ekranlari pek duzgun degil galiba. Bir suru S24 Ultra modelinde ekranda kumlanma sorunu vardı. Duz modeller duzgun gibi de Ultra modelinde kumlanma sorunu cikiyor dedigim gibi bazi modellerde.

Care+ var mı emin değilim. Vatan'dan aldım. Ayarlara baktığımda etkin değil diyor. Etkinleştirmek için 5 günüm kalmış. Samsung members uygulaması ise 1 senen kaldı diyor.
Kaydolmak için tıkladığımda ise birkaç bilgi istiyor. Sonrasında giriş tarihi hatalı, kontrol edin diyor. Fakat bana giriş tarihi diye bir şey sormuyor.

Eki Görüntüle 2102854

Sistem bilgiyi nereden çekiyorsa orada hata var muhtemelen bir de ben Samsung ile görüşmüştüm onlar alırken sadece yapılabileceğini söyledi belki ondan hata veriyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı