S24+ bazı hafif dokunmaları algılamıyor

Deneyebilirsiniz. S20-24 arası birkaç model denedik.

Her türlü denedim ama hiçbir şekilde algılamamazlık olmadı ama üretimden üretime değişiyor olabilir. Sizdeki cihazla bendeki farklı zaten, S24 serisine olan şikayetlere de göz atın derim yabancı kaynaklarda hiç bu şikayete değinmişler mi özellikle buna dikkat etmek lazım.

Samsung almak pişmanlık ama bu kronik sorun galiba amcamın S24'ündede var bu sıkıntı.

İnşallah kronik bir sorunu değildir.

Kronik sorun galiba.

Şikayetvar'da gördüğüm şikayet sanırım sizin şikayetiniz ondan başka da göremedim, yabancı kaynaklara kısa bir göz attım fakat buna değinen birini göremedim sadece S24 serisinin ekranının S23 serisi kadar canlı durmadığını ve bazı renkleri göstermede sorunu olduğunu söyleyen yorumlar gördüm.

Evet. Ben hariç kimse fark edip Samsung'a bildirmek veya internette paylaşmak gibi şeyler yapmamış ona da çok şaşırıyorum.

Yaptiginiz testi ben de S24 üzerinden yaptim ve hicbir sorun yoktu. Testi 2 kere yaptim hizli dokunmayi da hafif dokunmayi da algiladi. Klavyede hizli yazarken de problem yasamadim.

Yaptiginiz testi ben de S24 üzerinden yaptim ve hiçbir sorun yoktu. Testi 2 kere yaptim hizli dokunmayi da hafif dokunmayi da algiladi. Klavyede hizli yazarken de problem yasamadim.

2 gündür 24Ultra kullanıyorum bende bir sorun görmedim. Tek problem hayalet ekran taktırdım parmak izi okuyucu çalışmadı.

2 gündür 24Ultra kullanıyorum bende bir sorun görmedim. Tek problem hayalet ekran taktırdım parmak izi okuyucu çalışmadı.
Bilemiyorum S24 serisinin ekranlari pek duzgun degil galiba. Bir suru S24 Ultra modelinde ekranda kumlanma sorunu vardı. Duz modeller duzgun gibi de Ultra modelinde kumlanma sorunu cikiyor dedigim gibi bazi modellerde.

Sistem bilgiyi nereden çekiyorsa orada hata var muhtemelen bir de ben Samsung ile görüşmüştüm onlar alırken sadece yapılabileceğini söyledi belki ondan hata veriyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…