S24 beklenmeli mi?

5thAvenue

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat - Maliye
S21FE satıp S23 geçmeyi düşünüyorum ama S24 beklemeliyim mi? Fiyatı 26 bini geçer mi?

Yılbaşı sonrası zamlanacağını bekliyorum. Bence S23 alın. Tabi sizin tercihiniz.

Fiyatı geçermi bilmiyorum ama S23 alınabilir

S23 dün Vatan'da 28499 TL'ye düşmüştü. Yerinizde olsam alırdım. S24 Exynos ile gelecek beklenmez. +30k TL'de bir Exynos'a verilmez. S serisinde hiçbir cihaz kendisinden önceki hiçbir cihazın altında fiyatlandırılmadı.

Hocam zaten S24 30k olsa yine S23 piyasası da ucuzlar biraz, aslında aklıma iPhone 14 vardı ama galiba S23 alacağım, benim düşüncem S21FEden geçince değecek mi kamera açısından devasa fark göremedim.

Hocam zaten S24 30k olsa yine S23 piyasası da ucuzlar biraz, aslında aklıma iPhone 14 vardı ama galiba S23 alacağım, benim düşüncem S21FEden geçince değecek mi kamera açısından devasa fark göremedim.
S21 FE'den memnunsanız cihazınızı değiştirmeyin. S23 zaten yurt dışı fiyatlarına göre ucuza satılıyor ülkemizde. Düşeceğini sanmam. Zira Samsung shop'ta 40k cihaz (256gb). Sırf S23'e geçmek için 128gb olan versiyonu ise almanızı önermem, düşük depolama biçimi vs. daha düşük teknoloji var. Karar sizin...

Ek olarak; yılbaşından sonra cihazların fiyatları yukarı yönde seyredecektir.

Kamera farklarını baktım aman aman fark yok yani biraz daha kaliteli detaylı o kdr.

SoC ve dolaylı olarak bataryada ciddi upgrade yaşanır. Bununla birlikte daha başarılı kamera sensörü (ve paketi) ve daha iyi panele de geçiyorsunuz.
Geçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…