S24 beklenmeli mi?

SoC ve dolaylı olarak bataryada ciddi upgrade yaşanır. Bununla birlikte daha başarılı kamera sensörü (ve paketi) ve daha iyi panele de geçiyorsunuz.
Geçilebilir.

Aman aman fark yok gibi incelemelere bakınca, S23 için söylüyorum, bir de S24 fiyatı da benzer olacak diyorlar.

S24 Exynos2400 ile gelirse, gelirse S21FEden geçmeyi düşünmüyorum, S23 alırım 8gen2, Plus vs büyük sevmiyorum zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231219_180547_Chrome.jpg
    Screenshot_20231219_180547_Chrome.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 38
S24 serisi hakkında tek isteğim bütün modellerinde Snapdragon işlemci kullanılsın. Sadece Ultra modelde 8 gen 3 for Galaxy diğerlerinde Exynos kullanılacak diye okuduğumu hatırlıyorum.
Hiç olmazsa Ultra modele 8 gen 3 for Galaxy diğer modellerde 8 gen 2 for Galaxy kullanılsın Exynos kullanılmasın

S24 serisi hakkında tek isteğim bütün modellerinde Snapdragon işlemci kullanılsın. Sadece Ultra modelde 8 gen 3 for Galaxy diğerlerinde Exynos kullanılacak diye okuduğumu hatırlıyorum.
Hiç olmazsa Ultra modele 8 gen 3 for Galaxy diğer modellerde 8 gen 2 for Galaxy kullanılsın Exynos kullanılmasın.

Plus ve Ultra da 8gen3 olacak. Yani aslında elimde ki S21FE de Exynos2100 var öyle perf kötü degil oyunlar da idare eder.

"For Galaxy" eki tamamıyla Samsung'un kullandığı bir pazarlama stratejisi. Yoksa hiçbir farkı yok. Exynos 2400 gelsin yorumlarız ancak birçok kişi Exynos ile çıktığı taktirde S24 almayıp, S23'e yönelecektir.

"For Galaxy" eki tamamıyla Samsung'un kullandığı bir pazarlama stratejisi. Yoksa hiçbir farkı yok. Exynos 2400 gelsin yorumlarız ancak birçok kişi Exynos ile çıktığı taktirde S24 almayıp, S23'e yönelecektir.

Snapdragon işlemcilere hız aşırtma yaptırıyorlar for Galaxy ekiyle nasıl farkı yok?

"For Galaxy" eki tamamıyla Samsung'un kullandığı bir pazarlama stratejisi. Yoksa hiçbir farkı yok.
Performansa ne kadar etki ettiği tartışılır ama ''8 Gen 2 For Galaxy'' prime core'u (3,2 GHz - 3.36 GHz) ve GPU'su (680 MHz - 719 MHz) overclock'lu manasına geliyor.
Numarası farklı mesela, 8 Gen 2 ---> SM8550-AB
8 Gen 2 For Galaxy ---> SM8550-AC

Demek istediğim teknik özellik olarak farkları olmadığı. Sadece hız aşırtma var ancak bu aşırtmayı kullanıcı performans anlamında ayırt edemez. Yani Samsung'a özel yeni bir işlemci üretilmedi. Qualcomm'un sitesinde de "For Galaxy" adıyla üretilen bir SoC bulunmuyor. Birçok yabancı kaynakta Snapdragon 8+ gen 2 adıyla görülebilir. Ayrıca bu hız aşırtılmış versiyon Redmagic 8S Pro'da da kullanıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı