S24 benchmark değerleri ortalamadan düşük çıktı

RelyVo1

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 ay önce S24 aldım. Bir videoda Android 14 sürümlü S24 CPU testinde tek çekirdek 2054- çift çekirdek 6720 çıktı. Bende emrak edip yaptım ve Android 15 var. Yazılım güncellemesi ne geldiyse O, One UI 7.0 yazıyor. Değerim tek çekirdek 1623-6009 çıktı. Yani 400 puan gibi kocaman bir skor var arada. Şarjım 25 idi, sebebi bu olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Sizce kötü mü? Kullanışta illaki bir fark yok gibi ama bunun kötü bir manası var mı?

Kullanımda bir yavaşlık, takılma hissetmiyorsan bu sentetik testlere çok takılma. O puanlar laboratuvar ortamında, buz gibi telefonlarla alınıyor genelde. İçini ferahlamak istiyorsan telefonu %90 üstü şarj et.

1 ay önce S24 aldım. Bir videoda Android 14 sürümlü S24 CPU testinde tek çekirdek 2054- çift çekirdek 6720 çıktı. Bende emrak edip yaptım ve Android 15 var. Yazılım güncellemesi ne geldiyse O, One UI 7.0 yazıyor. Değerim tek çekirdek 1623-6009 çıktı. Yani 400 puan gibi kocaman bir skor var arada. Şarjım 25 idi, sebebi bu olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Sizce kötü mü? Kullanışta illaki bir fark yok gibi ama bunun kötü bir manası var mı?
Telefonu serin çalışırken ve yüksek şarj da(85-95) arka planda tüm uygulamalar kapalı iken denemenizde fayda var

Dediklerinizi uygulayarak bir deneme yapayım, teşekkür ederim herkese, dönüş yaparım eğer yüksek çıkarsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı