S24 cihazından yurt dışı iPhone 15 Pro'ya geçilir mi?

IPhone'u özledim. 12 kullanıyordum eskiden. Ama bütçe anca yurt dışı 15 Pro'ya yetiyor o da eldekini satınca. Sizce ne yapmalıyım? Güncel olarak yurt dışı iPhone olayı nasıl?
Geçilmez.

Şu anda 16 ay kayıtsız kullanabilirsin. 15 Pro Almaya değer düz 15 olsaydı alma derdim.Sorunuz olursa sorun. Bir saniye hocam S24 cihazınız yurt içi mi?

4+4 şeklinde hat başına kullanılıyor. Ek olarak da 2 ay uzatma işlemi yapanlar var ücret karşılığında şu an 400-500TL civarı kişiden kişiye değişir. Yani yıllık 10 ay kullanacaksın. Şu an alırsan 6 + 8 ay + 2 ay uzatma ile 16 ay sorunsuz kullanırsın.

4+4 şeklinde hat başına kullanılıyor. Ek olarak da 2 ay uzatma işlemi yapanlar var ücret karşılığında şu an 400-500TL civarı kişiden kişiye değişir. Yani yıllık 10 ay kullanacaksın. Şu an alırsan 6 + 8 ay + 2 ay uzatma ile 16 ay sorunsuz kullanırsın.
Her sene yenileniyor mu bu? Niye 16 ay olarak söylediniz?

Şu anda 16 ay kayıtsız kullanabilirsin. 15 Pro Almaya değer düz 15 olsaydı alma derdim.Sorunuz olursa sorun. Bir saniye hocam S24 cihazınız yurt içi mi?
Evet yurt içi.

Neden?

Neden?

Her sene yenileniyor mu bu? Niye 16 ay olarak söylediniz?

Evet yurt içi.

Neden?

Neden?

SIM başına 4 ay kullanım hakkınız var. Çift SIM alırsanız her sene 8 ay garanti kullanırsınız üstüne de 2 ay uzatma yaparsınız 10 ay olur. Bu her sene sıfırlanıyor (2 ay uzatma her sene sıfırlanıyor mu onu bilemiyorum)

@LuisB4y Profil fotoğrafındaki atam cahilliğe savaş açmış olmasıyla da ünlüdür. S24 15 Pro'dan daha iyi diyecek durumdaysan sanırım savaşı kaybetmişsin. Aşmayın kendinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı