İnceleme S24 deneyimlerim

Bayağıdır S24 kullanıyorum, telefonu almak isteyen arkadaşlar için bir rehber;

Not; iPhone 11'den geçtim.

İlk olarak ben telefona birkaç hafta önce manuel olarak One UI 7 kurdum.

Pil ve batarya olarak beni aşırı fazla mutlu eden bir telefon oldu. Bugün 10,5 saat kullandım full aktif bir şekilde ve şarjım hala %15. iPhone 11'de 3 saat pil süresi alıyordum. Beni çok rahatlattı.

Kamera olarak pek bir şey anlatmayacağım sadece mükemmel diyorum başka bir şey demiyorum.

Ben dediğim gibi iPhone 11 kullanıcısıydım ve ekranından hiç memnun değildim, bu ise 2K AMOLED 120 Hz ekranı ile mükemmel bir ekran.

Telefon 1,30 saatte şarj oluyor bu arada. Gayet iyi bir süre.

Hoparlörü filan bayağı temiz ve iyi.

Performans olarak ise ben çok oyun oynamıyorum. Ama şöyle söyleyeyim PUBG gibi bir oyunda 120 FPS alabiliyorsunuz.

Genel olarak telefondan çok memnunum, bir önceki telefonumdan özlediğim en çok şey iOS, eğer durumunuz pek iyi değilse iPhone X üzeri telefon almayın. IOS'a bağımlı oluyorsunuz.

Ayrıca Exynoss artık Snapdragon seviyesine çıktı bence. Çok iyi geliştirdi kendini Samsung işlemci konusunda.

Son düzenleme:
Güzel bir incelme olmuş, emeğinize sağlık. Ben hiçbir firmaya fanatik olmamaya çalışırım. İnsanlar iPhone alıp kullanabilir. Asla neden diye sormam. Ama bence S24 iPhone 16'dan fiyat performans olarak daha iyi bir telefon.

Güzel bir incelme olmuş, emeğinize sağlık. Ben hiçbir firmaya fanatik olmamaya çalışırım. İnsanlar iPhone alıp kullanabilir. Asla neden diye sormam. Ama bence S24 iPhone 16'dan fiyat performans olarak daha iyi bir telefon.
elinize sağlık güzel bir inceleme. iPhone gibi doğal kameraya ve video performansına sahip olsalar 5dk düşünmem Samsung S serisi telefon alırım.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben hiç bir iPhone telefonun düz ve plus modelini kullanmam.Gözlerim çok pis acıyor 60 Hz ekran görünce.

Bence daha canlı renkler verdiği için bana daha güzel geliyor Samsung'un kamerası. Ama cidden kamerayla hiç bir işim yok. Telefonumda 1 tane bile fotoğrafım yok.

Öncelikle teşekkür ederim. Ben hiçbir iPhone telefonun düz ve Plus modelini kullanmam. Gözlerim çok pis acıyor 60 Hz ekran görünce.

Bence daha canlı renkler verdiği için bana daha güzel geliyor Samsung'un kamerası. Ama cidden kamerayla hiçbir işim yok. Telefonumda 1 tane bile fotoğrafım yok.

Ben öyle dediğim zaman insanlar tepki gösteriyor. 120 bin TL telefonda 60 Hz var ve hızlı şarj için watt değeri düşük. Ayrıca batarya kapasitesi de daha yüksek olmalı. Samsung, Xiaomi gibi markalar yeni jenerasyonlarda üstüne güzel eklemeler yapıyorlar. Ama IPhone'da maalesef bu çok yapılmıyor. iPhone 13 bile 16 yerine tercih edilir ve çok bir farkı yoktur. Tabii ki bunlar benim kişisel görüşüm.

Öncelikle teşekkür ederim. Ben hiçbir iPhone telefonun düz ve Plus modelini kullanmam. Gözlerim çok pis acıyor 60 Hz ekran görünce.

Bence daha canlı renkler verdiği için bana daha güzel geliyor Samsung'un kamerası. Ama cidden kamerayla hiçbir işim yok. Telefonumda 1 tane bile fotoğrafım yok.

Güzel inceleme olmuş ellinize sağlık.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Öncelikle teşekkür ederim. Ben hiç bir iPhone telefonun düz ve plus modelini kullanmam.Gözlerim çok pis acıyor 60 Hz ekran görünce.

Bence daha canlı renkler verdiği için bana daha güzel geliyor Samsung'un kamerası. Ama cidden kamerayla hiç bir işim yok. Telefonumda 1 tane bile fotoğrafım yok.
Rica ederim hocam düz model iPhone’lar iPhone değil zaten. Zamanının iPhone 5C’si neyse bugünün düz modelleri de o özellikle düz iPhone 14 ve 15 tam o C takısına hitap ediyorlar. O paralara S24,25’ler varken alınmazlar.

S24+ kullanıyorum ve tek sıkıntısı oyunları fazla oynadığımda telefon ısınıyor telefonu rahat bıraktığınızda 5 dk geçmeden soğuyor. (Sadece + larda oluyor )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı