Elektronik S24 FE 256 GB 20.499 TL

Yaklaşık 1 saat sonra durum böyle :

1738528633493.png

Geç mi kaldım veya hıyar mı sattılar bilmiyorum. Umarım stok bitmiştir ve alan kişilere sorunsuz gönderilir.

Hepsiburada iyi bir site değil. Bizde S24U 512gb almıştık 50 bin liraya iptal oldu çünkü yanlış fiyatlandırma olmuş sonra şirketi kapattı Hb sonra 64 bin liraya aldık yine. Gerekirse 1000 lira fazla olsun Trendyol'dan olsun.

Hepsiburada iyi bir site değil. Bizde S24U 512gb almıştık 50 bin liraya iptal oldu çünkü yanlış fiyatlandırma olmuş sonra şirketi kapattı Hb sonra 64 bin liraya aldık yine. Gerekirse 1000 lira fazla olsun Trendyol'dan olsun.
N11'de durumlar aynı. 1500'e 1500TL kupon verdi. Sabahtan akşama kadar durdu. Sipariş veren verdi. Sonrası herkesin siparişi iptal oldu. Yanlış yazılmış.

Hepsiburada iyi bir site değil. Bizde S24u 512 GB almıştık 50 bin liraya iptal oldu çünkü yanlış fiyatlandırma olmuş sonra şirketi kapattı HB sonra 64 bin liraya aldık yine. Gerekirse 1000 lira fazla olsun Trendyol'dan olsun.

Yanlış fiyatlandırmanin site ile ne alakası var anlamadım, şirket yanlış fiyata koyduysa site ne yapsın. Hepsiburada Trendyol'dan çok daha kurumsal bana göre cok daha köklü bir site. Trendyol harici satıcılardan alışveriş yaparken Hepsiburada zamanında sadece resmi satıcılarla çalışıyordu. Yalnız ne zamanki harici satıcılara yöneldi kalitesi biraz bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada iyi bir site değil.

Resmi Hepsiburada veya artık marka ne ise Samsung, Xiaomi, Vivo kendi markası satmadıgı sürece güven olmaz yani sipariş verenler hangi akılla verdi anlamadım yurt dışı cihaz da olabilirdi sonra uğraş dur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı