S24 FE 256 GB vs A56 256 GB

A56 gibi A serisi telefonların ömrü tahmini 3 yıldır. Dördüncü yıla girdiğinde artık eski gelmeye başlar. Bende S21 FE (Snapdragon) var, S21 serisi 2021'de çıktı ve aradan geçen 4 yıla rağmen hala 4k 60fps optik imaj sabitlemeli bir kameram. Su geçirmez bir telefonum. Çok güçlü bir işlemcim var. Hala çok akıcı ve oynatmadığı oyun yok diyebilirim. Üstüne üstlük Android 15 ve One UI 7'yi de aldım, gayet stabil çalışıyorlar ve 2026 sonuna kadar da ana Android güncellemelerini alacağım. Eğer 2021'de çıkmış A serisi bir telefon olan A52'yi alsaydım ne su geçirmezliğim vardı. Ne OİS destekli 4k60fps bir kameram vardı. Ne de One UI 7 güncellemesi alabilmiştim. Muhtemelen telefonum da yavaşlamıştı ve şu an yeni telefon bakıyordum. Daha önce A serisi kullanmış birisi olarak naçizane tavsiyem S serisi al, FE bile olsa S serisi al.

arkadaşlar, iyi günler.
Önceki günlerde de konu açmıştım S24 FE ile alakalı. Ailem, karne hediyesi olarak bana son kez bir telefon alacak. Normalde ben S24 FE istiyordum ama tek çekim olacağı için fiyatı biraz fazla geldi gözüme. Çok da yük olmak istemiyorum. Sonra araştırdım ve A56 modelini gördüm. Birkaç incelemesini izledim. Videolar ilk atıldığında aralarında 1.000 TL civarı fark oluyormuş, şimdi ise 5.000-6.000 TL oynuyor.
sizce A56 alsam beni en kötü 4, ideal olarak da 5 sene idare edebilir mi?
Kriterlerim:

• Instagram, TikTok ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında aktifim.
  • Telefon elimdeyken genelde sosyal medyada vakit geçiririm.
  • Bazen, bilemedin 1-1.5 saat (nadiren 2 saat) oyun oynarım.
  • Oynadığım oyunlar PUBG gibi ağır oyunlar değil, daha çok reklamlarda çıkan, küçük çaplı oyunlar.
  • Dışarı çıktığımda fotoğraf çekerim, gittiğim yerleri kaydetmeyi severim.
  • Kasma, donma olmasını istemiyorum. Özellikle sosyal medya uygulamalarında.
Başka öneriniz varsa çok sevinirim ama Samsung dışına çıkmak istemiyorum.
Teşekkürler.

S24 FE 6-7 bin TL'ye göre iyi özellikleri olan bir cihaz fakat notebookceck sitesinin yaptığı detaylı incelemeleri kendim değeerlendirdikten sonra bu fiyat farkına sadece biraz daha iyi bir kamera güçü farkı var A56 ile, ve bu fark çok elzem değil bence. A56 kesinlik alınabilir sizin durumunuzda ve sizi memnum eder. Güç isteyen oyunları fazla kullanmadığınız için işlemci gücünü denklemin dışında tuttum.

Kullandığım kaynaklar,

S24 FE 6-7 bin TL'ye göre iyi özellikleri olan bir cihaz fakat notebookceck sitesinin yaptığı detaylı incelemeleri kendim değeerlendirdikten sonra bu fiyat farkına sadece biraz daha iyi bir kamera güçü farkı var A56 ile, ve bu fark çok elzem değil bence. A56 kesinlik alınabilir sizin durumunuzda ve sizi memnum eder. Güç isteyen oyunları fazla kullanmadığınız için işlemci gücünü denklemin dışında tuttum.

Kullandığım kaynaklar,
Teşekkür ederim. Evet, sizin de dediğiniz gibi, yüksek donanım isteyen oyunlar yerine daha çok video reklamlarında çıkan ufak oyunlara bakıyorum. Onları da en fazla 1 saat, hadi bilemediniz 1.5 saat oynuyorum. Onun dışında zaten bilgisayarda takılıyorum. Telefonu sadece sosyal medyada dolaşmak için kullanıyorum. A56’yı bu akşam almayı planlıyorum. Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. :)

Teşekkür ederim. Evet, sizin de dediğiniz gibi, yüksek donanım isteyen oyunlar yerine daha çok video reklamlarında çıkan ufak oyunlara bakıyorum. Onları da en fazla 1 saat, hadi bilemediniz 1.5 saat oynuyorum. Onun dışında zaten bilgisayarda takılıyorum. Telefonu sadece sosyal medyada dolaşmak için kullanıyorum. A56'yı bu akşam almayı planlıyorum. Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. :)

Şimdikden güzel günlerde kullanmanızı dilerim, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı