S24 FE alınır mı?

Zelmore

Kilopat

Samsung'un hep uzun ömürlülüğü öve öve bitirilemiyor ama böyle sorunlar yaşatması normal mi? S24FE düşünüyordum ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır.

S21FE zaten sorunlu bir cihaz. S24FE'de bu sorunların önemli kısmı halloldu.

Hocam S24FE sahibiyim. Endişelenebileceğin tek konu pil. İstiyorsan onun da ssini atayım alıntıladığın arkadaşın attığı gibi. Endişeni giderir mi bilmiyorum.

Ama alacaksan 256 GB al. Bir de bence tek sorunu batarya. 4700 mAh ve 25 watt. Yine de fazla sorun olacağını sanmam.

Ben S23'te zar zor 5 - 6 saat ekran süresi görürken babam S24 FE'de 10 saat civarı alıyor genelde. Yaptığımız şeyler de çok farklı değil telefonda. Nasıl o kadar kötü anlamadım.

S24FE kullanıyorum ben aktif olarak, genel memnunum her işimi çözüyor. Donma kasma vs yok. Ama pil konusu sıkıntı biraz, ben çok kullanıyorum telefonu, normalde 1 gün gidiyordu. Artık günde 2 kere takıyorum hemen hemen. (Sabah 8 ve akşam 11-12 gibi)

Samsung'un hep uzun ömürlülüğü öve öve bitirilemiyor ama böyle sorunlar yaşatması normal mi? S24FE düşünüyordum ben de.
Şu zamana kadar birçok farklı telefon kullandım. Sony Xperia Z3 kullandığım zaman ekran kalkması sorunu yaşamıştım ve bu soruna kronik bir problem diyorlardı Z3 için. 3-4 kere garantiye göndermiştim ve garantiden geldikten bir süre sonra ekranı tekrar kalkıyordu. S21 FE için arka kapağının açılması durumu kronik bir problemden ziyade yapıştırıcı sıvısının ömrü bittiği için diyorlar. S24 FE kullanmadığım için S24 FE hakkında yorum yapamam. Kullanan arkadaşlar size kendi fikirlerini söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…