S24 FE AMOLED yanığı oluştu

Teknoloji bu kadar gelişmesine rağmen OLED ekranların hala yanma olayının çözülmemesi çok saçma. Büyük ihtimal yanık sorunları çözülmeden başka panele geçecek üreticiler artık. Geçmiş olsun. Normalde Dynamic AMOLED, bu yanıkların önüne geçen bir panel ama iPhone'de bile bu kadar yanma vakası olmuyor. Aynı üretici olmasına rağmen Samsung'un özellikle orta segment telefonlarında çok yanık oluyor. Garanti kapsamına girmesi gerekiyor fakat Samsung bu işlerden sıkılmış olmalı ki geri gönderebiliyor.

Kesinlikle katılıyorum. Özünde güzel ve donanımlı olan bir cihazı ilginç şekilde çöp ediyorlar. Yakın zamanda düz s serisine geçmeyi planlıyorum.

Normalde arada gidip geliyordum ve yine de keyifli şekilde kullanıyordum ancak şu an memnun değilim.
Maalesef guncelleme garantisi diyorlar ama bu guncelleme garantilerinin A serisi veya fe serisi cihazlarda gerekli olmadigini dusunuyorum, cunku hala 5 sene ve uzeri stabil gidecek cihazlar degil.

Maalesef guncelleme garantisi diyorlar ama bu guncelleme garantilerinin A serisi veya fe serisi cihazlarda gerekli olmadigini dusunuyorum, cunku hala 5 sene ve uzeri stabil gidecek cihazlar degil.
FE, amiral olarak tanıtılmasına rağmen hiç de amiral gibi durmuyor. A serisinin biraz daha donanımlı hali gibi bir şey. S serisinin düz ve üzerini iPhone ile kıyas tutarım her zaman.

FE, amiral olarak tanıtılmasına rağmen hiç de amiral gibi durmuyor. A serisinin biraz daha donanımlı hali gibi bir şey. S serisinin düz ve üzerini iPhone ile kıyas tutarım her zaman.
Kesinlikle katiliyorum, A serisinin bir tik daha uzun omurlusu ve donanimlisi fakat soylenen guncelleme garantisi kadar omrunun olacagini kesinlikle dusunmuyorum, A serileri 3 sene civari saglikli calisiyorsa bu cihaz da maksimum 4 sene. Ayrica guncelleme garantisi veriliyor ama gelen guncellemeler boyle sorunlar cikaracaksa pek de guncelleme garantisinin anlami kalmiyor. Normalde Samsung cihazlarini cogu konuda overim hala da ovuyorum yeri geldiginde ama en azindan cihaz ilk 3 sene guncellemeleri saglikli almali.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı