bymfw4
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhabalar. Telefonu aldığımdan beri ekran koruyucusuz kullanıyorum; çünkü piyasada ad yapmış, kaliteli firmalarda S24 FE için koruyucu yok. Bu şekilde iyi olarak bildiğim Buff var, onunla Instagram DM üzerinden iletişime geçmiştim ve yakın zamanda S24 FE için koruyucu çıkaracaklarını söylemişlerdi fakat 3 aydır bekliyorum yok.
Önerdiğiniz, kaliteli, ad yapmış marka şeklinde koruyucu önerisi yapar mısınız?
Bütçe sınırı yok.
Normalde koruyucu kullanmayı hiç sevmem görüntüyü bozduğundan ve parmağın akıcılık hissiyatını körelttiğinden fakat ekrana da zarar gelsin istemiyorum. Görüntüyü az bozacak , parmak izi okuyucuya olumsuz etkisi minimal olacak, kayma hissiyatını en az şekilde etkileyecek fakat ekranı da cidden koruyacak bir şey arıyorum.
Önerdiğiniz, kaliteli, ad yapmış marka şeklinde koruyucu önerisi yapar mısınız?
Bütçe sınırı yok.
Normalde koruyucu kullanmayı hiç sevmem görüntüyü bozduğundan ve parmağın akıcılık hissiyatını körelttiğinden fakat ekrana da zarar gelsin istemiyorum. Görüntüyü az bozacak , parmak izi okuyucuya olumsuz etkisi minimal olacak, kayma hissiyatını en az şekilde etkileyecek fakat ekranı da cidden koruyacak bir şey arıyorum.
Son düzenleme: