S24 FE incelemesi

Snapdragon 8 gen 1 Exynos 2200'den daha güçlü ve verimlilik konusunda denkler denebilir.

Snapdragon 8 gen 1 Exynos 2200'den daha güçlü ve verimlilik konusunda denkler denebilir.

Türkiye'de S22'nin 8 gen 1'li versiyonu satılıyor. S22 ile S23 FE'nin test sonuçlarına baktığımda, S23 FE'nin daha iyi puanlar aldığını görüyoruz.
8 gen 1 verimlilik konusunda gerçekten çok kötü bir işlemci. Eski, S22 serisinde satılan Exyons 2200'den bahsetseydiniz, yazdığınız mesaja hak verirdim. Fakat o süreçten beri Exyons 2200, geliştirilerek S23 FE cihazına konmuş. Bu yüzden hem verimlilik, hem de performans olarak bakılırsa, yeni Exyons 2200 Snapdragon 8 gen 1'den daha iyi.

Sorunların bazıları(yazılım ile düzeltilebilecek olanları) düzeldi. Güncellemeyi unuttuğum bir konu oldu bu yeni farkettim. İşlemci stabil çalışıyor. Zaten sonuç olarak benim dediğime geldi konu. 25bine hatta 24bine düştü telefon. Artık tercih edilebilir. Konu kilit.

Tercih edilebilirden de ote, bu fiyatta herhangi bir rakibi yok su anda. Umarim fiyatini yukseltmezler Honor 200'de oldugu gibi.

Tercih edilebilirden de ote, bu fiyatta herhangi bir rakibi yok su anda. Umarim fiyatini yukseltmezler Honor 200'de oldugu gibi.

Hocam bu incelemeyı yaptığım zaman 128 GB olanı kimi yerlerde S23ten daha pahalı, 256 GB olanı Honor 200 Pro'yla denk fiyattaydı ya da ondan pahalıydı. Benim de konuda bahsettiğim gerçekleşti. Cihaz 24 25bine düştü. O zamanlar dediğim doğruydu ama şuanki zamanda dediğiniz gibi fiyatta rakibi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…