S24 FE öğrenci indirimi ile alınır mı?

AmerikanSniper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefon almayı planlıyorum ama üniversite kaydım eylülde yapılacağından Samsung indirimlerini göremiyorum. S24 FE modelini almayı düşünüyorum. İnternette 26 bin TL civarlarında satılıyor. Erişimi olan biri Samsung öğrenci indirimi ile fiyatını söyleyebilir mi? Ona göre bekleyeceğim.

Merhaba, telefon almayı planlıyorum ama üniversite kaydım eylülde yapılacağından Samsung indirimlerini göremiyorum. S24 FE modelini almayı düşünüyorum. İnternette 26 bin TL civarlarında satılıyor. Erişimi olan biri Samsung öğrenci indirimi ile fiyatını söyleyebilir mi? Ona göre bekleyeceğim.
Yarın erişim sağlayıp bilgi verebilirim. Hemen hemen aynı fiyattı ama.

Merhaba, telefon almayı planlıyorum ama üniversite kaydım Eylül'de yapılacağından Samsung indirimlerini göremiyorum. S24 FE modelini almayı düşünüyorum. İnternette 26 bin TL civarlarında satılıyor. Erişimi olan biri Samsung öğrenci indirimi ile fiyatını söyleyebilir mi? Ona göre bekleyeceğim.

S25 FE çıkacak bekleyebilirsiniz isterseniz. Eylül veya Ekim'de çıkacak diye biliyorum.

S25 FE çıkacak bekleyebilirsiniz isterseniz. Eylül veya Ekim'de çıkacak diye
Kamera paketi ve Ekran iyileşmesi ufukta gözükmüyor görünenler daha ince çerçeve ,ltpo Ekran ve 2400e den 2400 e geçiş bunlar içinde 2 belki çıkış gecikmesi ile 3 ay beklemek ayrıca 5-10bin fiyat vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Kamera paketi ve Ekran iyileşmesi ufukta gözükmüyor görünenler daha ince çerçeve ,ltpo Ekran ve 2400e den 2400 e geçiş bunlar içinde 2 belki çıkış gecikmesi ile 3 ay beklemek ayrıca 5-10bin fiyat vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.
İşlemci kesin değil diye biliyorum 2500 ile gelecek diyen var ama dediğiniz gibi ise beklenmez.

İşlemci kesin değil diye biliyorum 2500 ile gelecek diyen var ama dediğiniz gibi ise beklenmez.
Evet o taraf var güvenilir sayılan kaynaklarin haberlerine istinaden diyoruz(s25fe nin isim kodu ile 2400 ün antutu/geekbench skoru çıkmadı diye biliyorum) şu anlık ve eğer 2500 veya 24fe gibi e takılı 2500e olursa ltpo Ekran , çerçeve inceltme +400mAh pil ile ben dahil herkes için gayet alınır bir seçenek olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı