Çözüldü S24 FE One UI 7 hâlâ neden gelmedi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Normalde guncelmiyiz.com'da 20 Nisan - 30 Nisan arası gözüküyor planlanan tarih. Çoğu teknoloji sitesinde 23 Nisan olarak gözüküyordu, hâlâ gelmedi. Bir sorun mu var, neden gelmedi? 23 Nisan'ın resmi tarih olmadığını biliyorum fakat çoğu teknoloji sitesinde 23 Nisan yazdığından sormak istedim.

S24 serisine gelmiş size de gelmesi yakındır hocam. Sizde sorun olduğunu düşünmüyorum forumda One UI 7.0 gelmeyen başka S24 FE kullanıcıları var. 3-4 gün içerisinde gelir diye düşünüyorum.

Bana geldi bilemiyorum dostum.

WhatsApp Görsel 2025-04-23 saat 16.05.53_e8ea74ea.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde sorun olduğunu düşünmüyorum forumda One UI 7.0 gelmeyen başka S24 FE kullanıcıları var.
Hayır hocam sorun derken bende mi sorun var açısından sormamıştım. Güncelleme dağıtımında sorun vs. mi çıktı, neden gecikti tarzındaydı.

Hayır hocam sorun derken bende mi sorun var açısından sormamıştım. Güncelleme dağıtımında sorun vs. mi çıktı, neden gecikti tarzındaydı.

Ha pardon hocam yanlış anlamışım. Güncelleme dağıtımında biliyor musunuz bilmiyorum ama yaklaşık 1 hafta önce sorun çıkmıştı kilit ekranıyla alakalı o yüzden dağıtım geri iptal edilmişti. Fakat tekrardan başladı ve S24 serisi bugün aldı güncellemeyi. Sizde yakında alırsınız muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı