S24 FE pişman eder mi?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.395

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba siparişim geldi de bazı yorumlar gördüm aklıma takıldı. "Ya şunu anlamıyorum, Samsung amiral gemi almak için 35-40 bin ₺ para veriyorum neden "A" serisiyle bire bir benzesin ki! Ultra dışında diğer "S" serisi ürünlerinin tasarımı farklı olmalı."
"A serisi ile aynı tasarım olması çok kötü. S serisini alan ayrıcalıklı hissetmek istediği için alıyor zaten"
"A73 alın 3 senedir kullanıyorum hiçbir telefona değişemem ama oyun oynamak için değil 1 gün çok rahat çıkarıyor"
"Xiaomi Mi 14T Pro bu telefonu her anlamda tokatlar... Mi 14T Pro almak daha mantıklı..." gibi gibi şeyler görüyorum merak ettim. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba siparişim geldi de bazı yorumlar gördüm aklıma takıldı. "Ya şunu anlamıyorum, Samsung amiral gemi almak için 35-40 bin ₺ para veriyorum neden "A" serisiyle bire bir benzesin ki! Ultra dışında diğer "S" serisi ürünlerinin tasarımı farklı olmalı."
"A serisi ile aynı tasarım olması çok kötü. S serisini alan ayrıcalıklı hissetmek istediği için alıyor zaten"
"A73 alın 3 senedir kullanıyorum hiçbir telefona değişemem ama oyun oynamak için değil 1 gün çok rahat çıkarıyor"
"Xiaomi Mi 14T Pro bu telefonu her anlamda tokatlar... Mi 14T Pro almak daha mantıklı..." gibi gibi şeyler görüyorum merak ettim. Sizce?
Tasarım hariç herşeyi güzel.

S24 FE segmentinin en iyi telefonu boş yorumlar bunlar. Sadece 14T Pro yorumunun haklılık payı var. YD kayıtlı 14T Pro S24 FE'den ucuza alınabiliyor ve her anlamda tokatlara da bir şey diyemem doğru.

Dosya Ekleri

• images (7).jpg
    images (7).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba siparişim geldi de bazı yorumlar gördüm aklıma takıldı. "ya şunu anlamıyorum, Samsung amiral gemi almak için 35-40 bin ₺ para veriyorum neden "a" serisiyle bire bir benzesin ki! Ultra dışında diğer "s" serisi ürünlerinin tasarımı farklı olmalı."

Hocam pişman eder mi sorusunu farklı yerlere çekebiliriz çok kötü bir telefondan bu telefona geçmek veya minimal seviyede kullanıyorsanız telefonu sizi pişman edemez sonuçta yeni çıkmış amiral gemisinin bir altının fan Edition'ı size 40 binlik değil 4 binlik telefon versek bile pişman olmama şansınız var ki onları da geçin bir ürünü aldıktan sonra bakayım bu ürün hangisinden daha iyi diye düşünmek çok saçma.

Ne için alacaksınız? Bütçeniz nedir?

Telefonu satın aldım 30 gün iade hakkım var. S24FE'de sosyal medyada geziniyorum, Instagram, YouTube vs. arada oyunlar oynuyorum. Bunlardan Clash of Clans, taxi SIM 2020, Shadow fight 2 vs. gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Binlerce fotoğraf-video indiriyorum. Film izliyorum, müzik dinliyorum. Kısacası günlük kullanımlar,

Telefonu satın aldım 30 gün iade hakkım var. S24FE'de sosyal medyada geziniyorum, Instagram, YouTube vs. arada oyunlar oynuyorum. Bunlardan Clash of Clans, taxi SIM 2020, Shadow fight 2 vs. gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Binlerce fotoğraf-video indiriyorum. Film izliyorum, müzik dinliyorum. Kısacası günlük kullanımlar,

Güzel telefon pişman etmez hocam takmayın kafaya.

Telefonu şahsi kullanım için mi alıyorsunuz hava atmak için mi? Eğer şahsi kullanım için alıyorsanız başkalarının yorumlarına çok takılmanıza gerek yok onun haricinde ben telefonlarda üst alt ve yanlardaki çentikleri çok sevmiyorum feyide alt çentiği kalın geldiği için elemiştim.

S24FE biraz kaba bir cihaz ama güzel bir cihaz kullananlar da bayağı memnun.
14T Pro alırdım oyun konusunda çok daha iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı