S24 FE pişman eder mi?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.391
Merhaba siparişim geldi de bazı yorumlar gördüm aklıma takıldı. "Ya şunu anlamıyorum, Samsung amiral gemi almak için 35-40 bin ₺ para veriyorum neden "A" serisiyle bire bir benzesin ki! Ultra dışında diğer "S" serisi ürünlerinin tasarımı farklı olmalı."
"A serisi ile aynı tasarım olması çok kötü. S serisini alan ayrıcalıklı hissetmek istediği için alıyor zaten"
"A73 alın 3 senedir kullanıyorum hiçbir telefona değişemem ama oyun oynamak için değil 1 gün çok rahat çıkarıyor"
"Xiaomi Mi 14T Pro bu telefonu her anlamda tokatlar... Mi 14T Pro almak daha mantıklı..." gibi gibi şeyler görüyorum merak ettim. Sizce?
Hocam öncelikle s24fe kendi fiyat bandındaki en komple cihaz. Hem kamera hem performans hem batarya olarak asla üzmez. A serilerindende bariz bir ustunlugu var. Hangi a serisi cihaz 7 sene guncelleme aliyor mesela. Tasarım olarakta ben beğeniyorum şahsen. 14t pro ie eger yurtfisi almayacaksaniz cihazi evet 14t pro daha ustun bir cihaz hem islemci he ekran hem batarya olarak. Ama turkiye kayitli alacaksaniz arada 10000 lira fark var asla bu farka bence degmez. S24fe nin rakibi daha çok düz 14t. S24fe de ondan daha iyi.
Kendim s24fe kullaniyorum fiyatini fazlasiyla hakeden bir telefon gunumuz sartlarina baktigimizda. Asla uzmez.

Hocam öncelikle S24FE kendi fiyat bandındaki en komple cihaz. Hem kamera hem performans hem batarya olarak asla üzmez. A serilerindende bariz bir ustunlugu var. Hangi a serisi cihaz 7 sene guncelleme aliyor mesela. Tasarım olarak da ben beğeniyorum şahsen. 14T Pro IE eger yurtfisi almayacaksaniz cihazi evet 14T Pro daha ustun bir cihaz hem islemci he ekran hem batarya olarak. Ama Türkiye kayitli alacaksaniz arada 10000 lira fark var asla bu farka bence degmez. S24FEnin rakibi daha çok düz 14T. S24FE de ondan daha iyi.
Kendim S24FE kullanıyorum fiyatini fazlasiyla hak eden bir telefon gunumuz sartlarina baktigimizda. Asla uzmez.

Parmak izi neden güç düğmesine yerleştirilmemiş acaba o garip geldi biraz.

Parmak izi neden güç düğmesine yerleştirilmemiş acaba o garip geldi biraz.
Hocam amoled ekranli cihazlarda parmak izi genelde ekranda olur. Ips ekranli cihazlarda ekranin arkasinda surekli yanan beyaz bir isik oldugu icin ekran acik oldugu surece parmak izi ekrana konulamiyor. O yuzden ya guc tusuna yada telefonun arkasina koyarlar.

Hocam pişman eder mi sorusunu farklı yerlere çekebiliriz çok kötü bir telefondan bu telefona geçmek veya minimal seviyede kullanıyorsanız telefonu sizi pişman edemez sonuçta yeni çıkmış amiral gemisinin bir altının fan Edition'ı size 40 binlik değil 4 binlik telefon versek bile pişman olmama şansınız var ki onları da geçin bir ürünü aldıktan sonra bakayım bu ürün hangisinden daha iyi diye düşünmek çok saçma.

Redmi 10S'den geçtim hocam 3-4 senedir kullanıyordum.

Hocam AMOLED ekranli cihazlarda parmak izi genelde ekranda olur. IPS ekranli cihazlarda ekranin arkasinda surekli yanan beyaz bir isik oldugu icin ekran acik oldugu surece parmak izi ekrana konulamiyor. O yuzden ya guc tusuna ya da telefonun arkasina koyarlar.

Anladım ben ekliyorum parmak izini kapatıyorum elimde basıyorum uyuşmadı hatası veriyor. Niye öyle yapıyor ki?

Hocam AMOLED ekranli cihazlarda parmak izi genelde ekranda olur. IPS ekranli cihazlarda ekranin arkasinda surekli yanan beyaz bir isik oldugu icin ekran acik oldugu surece parmak izi ekrana konulamiyor. O yuzden ya guc tusuna ya da telefonun arkasina koyarlar.

Sanırım dynamic AMOLED ekran olan telefonlarda öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı