S24 FE pişman eder mi?

Gayet idare eder bir tasarım bence, özellikle ocak tasarımı Xiaomi'lerin yanında.

Redmi 10S kullanıyordum, reklamları yazılımları kendi kendine uygulama indirmesi kronik hatalar vesaire vesaire. Sinir etti artık beni.

Hocam öncelikle s24fe kendi fiyat bandındaki en komple cihaz. Hem kamera hem performans hem batarya olarak asla üzmez. A serilerindende bariz bir ustunlugu var. Hangi a serisi cihaz 7 sene guncelleme aliyor mesela. Tasarım olarakta ben beğeniyorum şahsen. 14t pro ie eger yurtfisi almayacaksaniz cihazi evet 14t pro daha ustun bir cihaz hem islemci he ekran hem batarya olarak. Ama turkiye kayitli alacaksaniz arada 10000 lira fark var asla bu farka bence degmez. S24fe nin rakibi daha çok düz 14t. S24fe de ondan daha iyi.
Kendim s24fe kullaniyorum fiyatini fazlasiyla hakeden bir telefon gunumuz sartlarina baktigimizda. Asla uzmez.

Parmak izi neden güç düğmesine yerleştirilmemiş acaba o garip geldi biraz.

Parmak izi neden güç düğmesine yerleştirilmemiş acaba o garip geldi biraz.
Hocam amoled ekranli cihazlarda parmak izi genelde ekranda olur. Ips ekranli cihazlarda ekranin arkasinda surekli yanan beyaz bir isik oldugu icin ekran acik oldugu surece parmak izi ekrana konulamiyor. O yuzden ya guc tusuna yada telefonun arkasina koyarlar.

Redmi 10S'den geçtim hocam 3-4 senedir kullanıyordum.

Anladım ben ekliyorum parmak izini kapatıyorum elimde basıyorum uyuşmadı hatası veriyor. Niye öyle yapıyor ki?

Redmi 10S'den geçtim hocam 3-4 senedir kullanıyordum.

Anladım ben ekliyorum parmak izini kapatıyorum elimde basıyorum uyuşmadı hatası veriyor anlamadım niye öyle yapıyor artık.

Tamam hocam pişman olamazsınız zaten.

Sanırım dynamic AMOLED ekran olan telefonlarda öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…