S24 FE ses açma tuşunu silah sıkmaya atamak mümkün mü?

İşletim sistemi
Android

Cem_8985

Picopat
Daha fazla  
1.Arkadaşlar ben telefonda half life oynuyorum ve böyle bir seçenek var nasıl kullanılır?
2.Başka oyunlarda örnek Stand off 2 de ses tuşuna basarak ateş edebilir miyim?
Not: Cihazım S24 FE

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250517_111744_Xash3D FWGS (Test).jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 40
1.Arkadaşlar ben telefonda half life oynuyorum ve böyle bir seçenek var nasıl kullanılır?
2.Başka oyunlarda örnek Stand off 2 de ses tuşuna basarak ateş edebilir miyim?
Not: Cihazım S24 FE
button mapper diye bir uygulama var belki işinizi görür ama tuşları yoğun kullanmanızı tavsiye etmem kolay bozuluyorlar çünkü ve bir süre sonra o eski basma hissi gider.

Ekleyemezsiniz hocam. Ama eğer isterseniz telefonu içine yerleştirdiğin kollardan alıp tuşların yerini ayarlayarak oynayabilirsiniz. Half Life konusunu pek bilmiyorum.

Ekleyemezsiniz hocam. Ama eğer isterseniz telefonu içine yerleştirdiğin kollardan alıp tuşların yerini ayarlayarak oynayabilirsiniz. Half Life konusunu pek bilmiyorum.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

button mapper diye bir uygulama var belki işinizi görür ama tuşları yoğun kullanmanızı tavsiye etmem kolay bozuluyorlar çünkü ve bir süre sonra o eski basma hissi gider.
Teşekkür ederim

Hocam yukarıda bahsi geçen “button mapper” uygulamasını bilmem ancak Key Mapper uygulamasında, klavyedeki tüm tuş işlevlerinin yanı sıra birçok farklı kısayol da atayabiliyorsunuz. Eskiden Minecraft’ta (Bedrock) ‘Q’ tuşunu atamıştım ve çalışmıştı.

Ellerine sağlık teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…