Cem_8985
Picopat
Daha fazla
button mapper diye bir uygulama var belki işinizi görür ama tuşları yoğun kullanmanızı tavsiye etmem kolay bozuluyorlar çünkü ve bir süre sonra o eski basma hissi gider.1.Arkadaşlar ben telefonda half life oynuyorum ve böyle bir seçenek var nasıl kullanılır?
2.Başka oyunlarda örnek Stand off 2 de ses tuşuna basarak ateş edebilir miyim?
Not: Cihazım S24 FE
Teşekkür ederimEkleyemezsiniz hocam. Ama eğer isterseniz telefonu içine yerleştirdiğin kollardan alıp tuşların yerini ayarlayarak oynayabilirsiniz. Half Life konusunu pek bilmiyorum.
Teşekkür ederimEkleyemezsiniz hocam. Ama eğer isterseniz telefonu içine yerleştirdiğin kollardan alıp tuşların yerini ayarlayarak oynayabilirsiniz. Half Life konusunu pek bilmiyorum.
Teşekkür ederimbutton mapper diye bir uygulama var belki işinizi görür ama tuşları yoğun kullanmanızı tavsiye etmem kolay bozuluyorlar çünkü ve bir süre sonra o eski basma hissi gider.
Ellerine sağlık teşekkürlerHocam yukarıda bahsi geçen “button mapper” uygulamasını bilmem ancak Key Mapper uygulamasında, klavyedeki tüm tuş işlevlerinin yanı sıra birçok farklı kısayol da atayabiliyorsunuz. Eskiden Minecraft’ta (Bedrock) ‘Q’ tuşunu atamıştım ve çalışmıştı.
![]()
Key Mapper & Floating Buttons - Apps on Google Play
Make shortcuts for ANYTHING! Remap volume, power, keyboard, or floating buttons!play.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.