Caganadamm
Femtopat
Arkadaşlar, elimde şu an Samsung M31 var ve değiştirmeyi düşünüyorum. İki model arasında kaldım. Sizce ne almalıyım?
dipnot:samsung m31 den sizce devam etmelimiyim?Arkadaşlar, elimde şu an Samsung M31 var ve değiştirmeyi düşünüyorum. İki model arasında kaldım. Sizce ne almalıyım? DİPNOT: Eğer şu an her iki cihazdan kullanan biri varsa tavsiyeleri bana çok yardımcı olur.
Dipnot: Samsung M31'den sizce devam etmeli miyim?
Hocam siz çok bilgili birine benziyorsunuz saygılar verdiğiniz bilgi için.Yine patlak verdi en sevmediğim konu, Samsung A serisi vs s serisi konusu. Hani tek elle tutulur yönü muhtemelen nesil farkı olduğu için insanların kafası karışıyor ki testlere baktığında kafanın karışacağı bir şey de yok aslında. Orta segment bir telefonun üst segment bir telefonu geçmesi en az 3-4 nesil sürüyor. Örnek olarak kullandığım SD888 işlemcisi halen orta segment olan ve kendinden 3 nesil daha yeni olan 7gen 3'ü geride bırakabiliyor.
dipnot:samsung m31 den sizce devam etmelimiyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.