S24 FE vs S23

Swllyx

Centipat
Daha fazla  
Kendime telefon arıyorum, One UI yazılımını beğendiğim için Samsung'un telefonlarına bakmak istedim fakat şunda arada kaldım. S24 FE mı yoksa S23 mü? Genelde telefonda oyun oynamıyorum.

Kendime telefon arıyorum, One UI yazılımını beğendiğim için Samsung'un telefonlarına bakmak istedim fakat şunda arada kaldım. S24 FE mı yoksa S23 mü? Genelde telefonda oyun oynamıyorum.
S24fe hocam s23 suan s24ten bile pahali s23 yerine duz s24 tercih edilmeli fe alinmayacaksa eger

S24 performans, S24 Fe fiyat/performans. Telefonun her özelliğini cayır cayır sonuna kadar kullanmayacaksan çok para harcamanın da alemi yok. S24Fe oldukça yeterli, güncel ve kaliteli cihaz.

S24 performans, S24 Fe fiyat/performans. Telefonun her özelliğini cayır cayır sonuna kadar kullanmayacaksan çok para harcamanın da alemi yok. S24Fe oldukça yeterli, güncel ve kaliteli cihaz.
Evet internetten alirsaniz daha makul olur. Ya da esnaftan ucuza bulursaniz. Bir fiyatlari sorun derim. Tabii Turkiye cihazi ve guvenlik bandrolu acilmamis bir cihaz alin.
34k dan ucuza bulamadim hocam internette s23 ü bilmiyorum

S23 yerine daha mantikli olacaktir buyuk ekran istiyorsan eger s24fe tercih edebilirsin gundelikte fark olmaz ama s24 iyi bir secenek
Teşekkürler öneri için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı