lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
iPhone düz ve SE, Samsung FE serisi alınmaz. S20FE kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım. 4.yılı oluyor hala taş gibi bir cihaz olsa da özellikle FE olmayan modeller ile kıyaslandığında cihazı kırpıyorlar. Üzerini koyun ve FE olmayan bir seri alın derim açıkçası.
iPhone düz ve SE, Samsung FE serisi alınmaz. S20FE kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım. 4.yılı oluyor hala taş gibi bir cihaz olsa da özellikle FE olmayan modeller ile kıyaslandığında cihazı kırpıyorlar. Üzerini koyun ve FE olmayan bir seri alın derim açıkçası.
S24fe 256 gb Samsung sitesinde 35 zaten yani S25fe ilk ciktiginda 256 gb olarak 40 civarina cikacaktir, bence Exynos kullanmaya devam ederseler o paralari etmez, fe serisine o parayi verilecegine normalde ne kadar fp bulmasam da 16e almak cok daha mantikli olur.Telefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
S24FE 256 GB Samsung sitesinde 35 zaten yani S25FE ilk ciktiginda 256 GB olarak 40 civarina cikacaktir, bence Exynos kullanmaya devam ederseler o paralari etmez.
Aynen oyle hocam, normalde pek onermesem de yine Exynos kullanan fe serisi alinacagina cok ufak miktar eklenip iPhone 16e almak cok daha mantikli.Kesinlikle katılıyorum. Exynos kullanmaya devam ederlerse iPhone düz serisi karşısında yine dibi görecekler. Bu sene yine iPhone aldı piyasayı götürdü.
Aynen oyle hocam, normalde pek onermesem de yine Exynos kullanan FE serisi alinacagina cok ufak miktar eklenip iPhone 16e almak cok daha mantikli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.