Xiaomi çöpünün alınmayacağını biliyoruzOlum sizi Samsung mu gonderdi herkes Samsung dedi![]()
Xiaomi çöpünün alınmayacağını biliyoruzOlum sizi Samsung mu gonderdi herkes Samsung dedi![]()
Xiaomi çöpünün alınmayacağını biliyoruz![]()
Ben zaten şu ana kadar hep Samsung kullandım ama bu S24FE çerçeveleri beni rahatsız ediyor diye ikileme düştüm.
Daha önce XiaoMi deneyimlediniz mi? Deneyimlemediyseniz kesinlikle S24FE.Merhaba. Hayatımda hiç Xiaomi kullanmadım. S24FE ile 14t arasında kaldım. Samsung çerçeveleri kalın olduğu için biraz uzaklaştım. 3-4 sene kullanırım en fazla ve çok oyun oynamıyorum arada kaldım.
bende s23fe var hocam, o kadar alışıyorsunuz ki farketmiyosunuz bile dandik telefonlar yerine kesinlikle bundan vazgeçmeyinBen zaten şu ana kadar hep Samsung kullandım ama bu S24FE çerçeveleri beni rahatsız ediyor diye ikileme düştüm.
Olum sizi Samsung mu gonderdi herkes Samsung dedi![]()
S23fe için pil süreniz nasıl?bende s23fe var hocam, o kadar alışıyorsunuz ki farketmiyosunuz bile dandik telefonlar yerine kesinlikle bundan vazgeçmeyin
İkisi arasında S24 FE. Xiaomi T serisi ve amiral gemileri de gayet güzel. Redmicilere aldanma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.