sinancaglar
Megapat
Bu konuda katılmıyorum. Pil performansı 4700 mAh karşı 3900 mAh. S24 FE'nin ekran açık süresi daha fazla olacaktır. S serisinin baz modellerinin her zaman pil performansı olarak diğer s serisi ürünlere nazaran kötü performans vermiştir. S24 FE'nin tasarımsal olarak çerçeveleri kalın (alt çene kalın olmasa çerceveleri kabul edilebilir). Önden s serisini hissettirmiyor fakat kötü telefon da diyemeyiz.
Hocam, bende sizin gibi düşünüyorum genel olarak pil konusunda fakat artık telefonlar yazılımsal olarak performansları artı veya eksi olarak etkileniyor ve buna göre optimize ediliyor şimdi 4700mh batarya mantıken iyi olması lazım fakat cihaz yeni çıktığı için tam olarak performans ve ekran süreleri şu anlık bence göz boyama gibi geliyor ama tabii ki zaman gösterecek açıkçası zamana bıraksam fiyatı artma veya azalır mı emin değilim malum sebeplerden dolayı şu an tek avantajım sanırım öğrenci indiriminden yararlanabilmem ve S24 FE genel olarak S23 telefondan bir nebze de iyi olması lazım çünkü eğer kötüyse bu telefon bana ne vaat ediyor almam için ayrıca tasarımsal olarak dediğiniz gibi ekran olarak S23 daha iyi gibi özellikle tasarım S24FE alt çene nedeni bilinmez boşluk var yani neden böyle bir tasarım var ki Çin malı telefon falan da değil 7 senelik POCO F1 cihazımda vardı bu, tasarımın biraz daha inceltilmiş versiyonu 2024 Samsung cihazda yakıştıramadım sırf bu yüzden bile Honor 200 Pro gözüme daha hoş geliyor hatta beni al diyerek bağırıyor.