Merhaba, evde 3 adet Xiaomi şarjı mevcut. 1 adet ise 15W şarj mevcut. Telefonlar Redmi 10 2022 ve Note 12 4G. Ben bu şarj aletleri ile S24 FE'yi şarj etsem batarya sorunu yaşar mıyım? Pil sağlığını olumsuz etkiler mi? Eğer olumsuz etkiler ise ara kablo ile bilgisayardan şarj edeceğim.
Orijinali kullanmanı öneririm bataryayı bozarsın pil ömrü kısalır normalde aldığın 3-4 saat 1-2 saate düşer (örnek olsun diye saatleri böyle verdim)faydalı bulduysa çözüldü atar mısın?
Bir sıkıtnı olmaz şarj edebilirsiniz. Yıllardır her türlü şarj aleti ile şarj ederim, bir sorun yaratmıyor. Markası güvenilir olan her şarj aletini her telefonda kullanabilirsiniz. (spigen, ugreen, xiaomi, samsung, oppo... vb)
adaş devamlı kullanma konusunda demiş zaten ayrıca 1-2 defa onu kullanıp orjinale geçmek W değişikliğini ani bir şekilde yaşatır sıkıntı çıkarır kendim yaşadığım için biliyorum yoksa bende olmaz derim
Adaptörler orijinalse bir sorun yaşamazsın, sadece adaptörlerin PPS desteği olmadığından adaptörün watt değerinden düşük bir güçte şarj olur telefon. Ara kablo ile bilgisayardan şarj etmek daha sağlıksız.
Adaptörler orijinalse bir sorun yaşamazsın, sadece adaptörlerin PPS desteği olmadığından adaptörün watt değerinden düşük bir güçte şarj olur telefon. Ara kablo ile bilgisayardan şarj etmek daha sağlıksız.