S24 FE'ye zam gelir mi?

• Konuyu başlatan tuxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 428

tuxn

Centipat
Nisan-Mayıs gibi S24 FE almayı düşünüyorum. Bu sürede zam gelir mi veya fiyatı düşer mi? Halihazırda zam geldiği için pek artacağını düşünmüyorum ama yine de içimde bir korku var. Kredi kartım olmadığı için şu an alamıyorum. Mecburi olarak para biriktirmem gerekiyor. Farklı bir telefon almak istemiyorum. HyperOS, magicos hiçbiri One UI kadar iyi değil ve diğer telefonların kamerası pek hoşuma gitmiyor. Daha düşük bir model almak istesem S23 FE ile aynı fiyat zaten. S21 FE ise eski kalıyor.

Nisan-Mayıs gibi S24 FE almayı düşünüyorum. Bu sürede zam gelir mi veya fiyatı düşer mi? Halihazırda zam geldiği için pek artacağını düşünmüyorum ama yine de içimde bir korku var. Kredi kartım olmadığı için şu an alamıyorum. Mecburi olarak para biriktirmem gerekiyor. Farklı bir telefon almak istemiyorum. HyperOS, magicos hiçbiri One UI kadar iyi değil ve diğer telefonların kamerası pek hoşuma gitmiyor. Daha düşük bir model almak istesem S23 FE ile aynı fiyat zaten. S21 FE ise eski kalıyor.
S25 gelince ufak bir zam gelir çok değil.

S25 geliyor muhtemelen sabit kalır.

Ben bunu son 2 yıldır gözlemliyorum geçen sene de s23 feyi çok dikkatli gözlemledim. Samsung ürünleri ocak, şubat gibi sabit kalırken ilerleyen aylarda fiyatlar artıyor.
Modelden bağımsız bu tamamen enflasyonla alakalı.
Kesin bir şey demek zor ama ben artacağını düşünüyorum.
Enflasyon nispeten sabitlenir, telefonlara da talep az olursa fiyatlar sabit kalır belki düşedebilir.

Bence zam gelir. Telefon piyasası bayağı değişti fakat hala S24 FE 24K falan. Çok uygun özelliklerine göre. Bence zam gelmeden alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı