S24 için 25W şarj adaptörü tavsiyesi

Noanow

Hectopat
Merhaba, S24 cihazıma şarj adaptörü almam gerekiyor, 2 ürün arasında kaldım. Anker'in sunduğu güvenlik özellikleri ve kullanıcı yorumları bayağı cezbetti ancak aynı fiyata orijinal adaptörde yer alıyor, kararsız kaldım.

Anker, Samsung.

Ankerin ürününü aldım, 8 ayda bozuldu. Evimde elektirkler ile ilgili bir problem olması ile alakalı olabilir. Bozulan ürünü garentiye yollardım 25w aleti 45w alet ile değiştirdiler. İleride daha iyi bir telefon alırsam onu da destekler güzel oldu.

Anker'in açıklamasına göre uyku modu, akım koruması, sıcaklık koruması falan var peki orijinalinde bu özellikler var mı? Anker'in özellikleri çok hoşuma gitti doğrusu.
Her firma kendi adaptörünü kendi cihazına uygun akımlar ile üretiyor hocam. İsterse sınırsız özelliği olsun hiç bir adaptör Samsung'un orijinal adaptörü kadar uygun bir akım sağlayamaz telefonunuza.

Yani uzun vadede batarya sağlığına önem veriyorsanız orijinal adaptörü alın derim.

Tamamdır kararımı verdim orijinal adaptörü alacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Benim için fazla büyük bir adaptör ayrıca Acer laptopumda bu adaptörü destekliyor sanırsam o yüzden mantıklı olabilir. Ancak yüksek ihtimal orijinal adaptörü tercih edeceğim.

Benim için fazla büyük bir adaptör ayrıca Acer laptopumda bu adaptörü destekliyor sanırsam benim için mantıklı olabilir. Ancak yüksek ihtimal orijinal adaptörü tercih edeceğim.
Bu daha mantıklı. İki tane orijinal adaptörüm var ve Spigen'le bir fark göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…