Noanow
Hectopat
Orijinali her zaman en iyisidir.
Her firma kendi adaptörünü kendi cihazına uygun akımlar ile üretiyor hocam. İsterse sınırsız özelliği olsun hiç bir adaptör Samsung'un orijinal adaptörü kadar uygun bir akım sağlayamaz telefonunuza.Anker'in açıklamasına göre uyku modu, akım koruması, sıcaklık koruması falan var peki orijinalinde bu özellikler var mı? Anker'in özellikleri çok hoşuma gitti doğrusu.
Yani uzun vadede batarya sağlığına önem veriyorsanız orijinal adaptörü alın derim.Her firma kendi adaptörünü kendi cihazına uygun akımlar ile üretiyor hocam. İsterse sınırsız özelliği olsun hiç bir adaptör Samsung'un orijinal adaptörü kadar uygun bir akım sağlayamaz telefonunuza.
Her firma kendi adaptörünü kendi cihazına uygun akımlar ile üretiyor hocam. İsterse sınırsız özelliği olsun hiç bir adaptör Samsung'un orijinal adaptörü kadar uygun bir akım sağlayamaz telefonunuza.
Yani uzun vadede batarya sağlığına önem veriyorsanız orijinal adaptörü alın derim.
Tamamdır kararımı verdim orijinal adaptörü alacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler.Ankerin ürününü aldım, 8 ayda bozuldu. Evimde elektirkler ile ilgili bir problem olması ile alakalı olabilir. Bozulan ürünü garentiye yollardım 25w aleti 45w alet ile değiştirdiler. İleride daha iyi bir telefon alırsam onu da destekler güzel oldu.
Şiddetle Lenovo'nun 68W'lik şarj aletini öneriyorum.
Hızlı, süper hızlı şarj yapabiliyor.
Watt'ın yüksek olması kafanı karıştırmasın. PC'de güç kaynağının yüksek watt olması gibi düşün.
Eki Görüntüle 2335326
Bu daha mantıklı. İki tane orijinal adaptörüm var ve Spigen'le bir fark göremedim.Benim için fazla büyük bir adaptör ayrıca Acer laptopumda bu adaptörü destekliyor sanırsam benim için mantıklı olabilir. Ancak yüksek ihtimal orijinal adaptörü tercih edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.