S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

ömerr akif

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EXCALİBUR G770 GTX 1650 İNTEL İ5 12TH 144 HZ 512GB
Meslek
öğrenci
S24 mü yoksa iPhone 13 mü? Aslında S24 güzel ama ikilemde kaldım. iPhone alsam oyun oynarım arada ama iPhone 13 60 Hz Samsung alsam fiyat olarak daha iyi ama IPhone'da Samsung'dan havalı duruyor ve iPhone sonuçta çok ikilemde kaldım. Ayrıca oyun oynarım Instagram, TikTok fazla yoğun kullanırım, fotoğraf ve video önemli içimde bir ses iPhone al diyor ama 2 gün sonra çökerse diye korkuyorum, okula giderken de kullanıyorum. Bütçe söylemiyeceğim çünkü kesin değil. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24'te 14 Pro dan daha iyi oyun oynarsın :/
Batarya performansı, genel işlem gücü, akıcılık ve güncel bir telefon almak istiyorsan S24 veya S24+ al. Sadece görünüş diyorsan 13 daha iyi olacaktır. S24'o o kadar premium bir görünüşe sahip değiller.

Kalkıpta 40K paraları Android tarafına yatırmam hemde Exynos çipine yerinde olsam yurt dışı S24 Ultra düşürdüm iPhone 13 kafana yatmazsa. 2 gün sonra çökerse kelimesini görmezden geliyorum.

S24 mü yoksa iPhone 13 mü? Aslında S24 güzel ama ikilemde kaldım. iPhone alsam oyun oynarım arada ama iPhone 13 60 Hz Samsung alsam fiyat olarak daha iyi ama IPhone'da Samsung'dan havalı duruyor ve iPhone sonuçta çok ikilemde kaldım. Ayrıca oyun oynarım Instagram, TikTok fazla yoğun kullanırım, fotoğraf ve video önemli içimde bir ses iPhone al diyor ama 2 gün sonra çökerse diye korkuyorum, okula giderken de kullanıyorum. Bütçe söylemiyeceğim çünkü kesin değil. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

S24 ile iPhone 15i karşılaştırsan yine S24 derdim.

Bence iPhone 13 al çünkü bizde S24'e sahibim dersen insanlar daha modeli bilmezler o ne süpürge mi derler. iPhone 13 masaya koy sözünü bile dinlerler sen söylemeden, maalesef böyle bir algı varken bunu kullanmak lazım.

Benim statüyle falan işim yok dersen S24 al çok daha üstün bir telefon performans bakımından.

S24 almalısın bunu hiç düşünmemelisin bile. iPhone 13 aldığında olacakları söyleyeyim:
1- Çağ dışı bir ekranla kullanmak durumundasın halen 60Hz ve hiç de öyle güneş ışığı altında parlak falan değil. Zor görüyorsun ekranı. S24'ü anlatmama gerek yok, şahane ekranı var.
2- Bundan 1-2 sene sonra Apple güncellemeler ile iPhone 13'ü yiyecek. İşte o günler geldiğinde sen özellikle düşük ışıkta ve ön kamerada arkadaşlarının daha iyi telefonlarına ihtiyaç duyacaksın. Şu an bile eh işte-iyi kıvamında kamerasını.
3-Yakınlaştırma yapamayacaksın. Telefotosu yok 13'ün. Yakınlaştırdıkça karıncalanmayı göreceksin.
4-Yeni iOS güncellemeleri ile ısınmaların artacak. Yavaş yavaş takılmalar sana el sallayacak. Pil sağlığın da en geç 1-1, 5 seneye eriyecek değişim isteyecek.
Eğer bir tarafımdan salladığımı düşünüyorsan en geç 2 sene sonra gel bu mesajımı tekrar oku :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı