S24 Plus alınır mı?

Evet önceki konuda da yaptım sonra ki konuda da yapacağım insanların Android'e para vermelerini istemiyorum çünkü sonra pişman olunuyor.

O zamanki argümanlarla da cevap bulmayip gene baştan savma cevaplar vermiştiniz.

iPhone 13.
Yurt dışı 14/15 Pro Max.

Hala şu rezil IP13'u oneriyorsunuz. Kullanan arkadaşım o telefondan nefret ediyor arayüz buglarindan kalmasından durduk yere sicaklamasindan sonra klavye sapitmasindan vs ama bunlara gelince cevap alamıyorum sizden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bir bilginiz yok yorumda yapmayın. Bu cihazdaki bütün uygulamalar zaten o telefonda var. Bu kasmıyorsa o nasıl kassın?

Zaten çoğu uygulamayı desteklemiyor ki olay uygulama değil telefonda özellik yok özellik nasıl kasacak.

S21 FE kullanıyorum diyorsunuz. Nasış 14 oluyor anlamadım.

S23 FE kullanıyorum.
14 kullanıyordum inanılmaz derecede memnundum PC ve motor almak için sattım.

Özellik yokta S24'te var diye kasacak mı? Kaldırmayan cihaza koymuyorlar zaten.

Olayı istediğiniz yerden algılamayın ben şunu kullanıyordum uzun süre kasmadi dediniz çünkü cihaz boş yani özellik yok bir şey yok dedim bunu nasıl buraya bağladınız.

Sizde yüksek ihtimal Android aldınız ve kendinizi avutmak için savunuyorsunuz size cevap vermekten verilecek cevap kalmadı anlamamakta kabullenmemekte ısrar ediyorsunuz.

Uzın ömürlü olarak kullanacağım için karar verdim. S24 plus alacağım 2 yılda berbat olan telefona o para vermem. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…