S24 Plus alınır mı?

Olayı istediğiniz yerden algılamayın ben şunu kullanıyordum uzun süre kasmadi dediniz çünkü cihaz boş yani özellik yok bir şey yok dedim bunu nasıl buraya bağladınız.

Sizde yüksek ihtimal Android aldınız ve kendinizi avutmak için savunuyorsunuz size cevap vermekten verilecek cevap kalmadı anlamamakta kabullenmemekte ısrar ediyorsunuz.

Hala dediğime cevap vermiyorsunuz? Gene konuyu başka yere çekiyorsunuz?

Uzın ömürlü olarak kullanacağım için karar verdim. S24 Plus alacağım 2 yılda berbat olan telefona o para vermem. İyi sosyaller.

En iyisini yapıyorsunuz hocam hayırlı olsun.

Eşim S21Ultra kore üretimi Snapdragon işlemcili olan modeli kullanıyor. Exynos modeli ile probkem yaşayıp cihazı iade etmiştim. Kendim Snapdragon 8gen2 işlemcili s23+ kullanıyorum.

Konu sahibine bütçesi S24+ lacak kadar ise kesinlikle S23Ultra almasını öneriyorum.
Sebepleri ise kamera, kalem ve sorunsuz snapdragon 8gen2 işlemcili olması.

Olayı istediğiniz yerden algılamayın ben şunu kullanıyordum uzun süre kasmadi dediniz çünkü cihaz boş yani özellik yok bir şey yok dedim bunu nasıl buraya bağladınız.

Sizde yüksek ihtimal Android aldınız ve kendinizi avutmak için savunuyorsunuz size cevap vermekten verilecek cevap kalmadı anlamamakta kabullenmemekte ısrar ediyorsunuz.
Androidler 6 aya kullanılamaz hale geliyor diyorsunuz bende cevap verdim. Hem o kadar iyi yorum olan telefona herkesin kullandığı telefona 1 kötü yorum var diye vazgeçmem ki S24 plus kullanmamışsınız.

Ultra hoşuma gitmiyor hocam. Çok kaba geliyor.

O zamanki argümanlarla da cevap bulmayip gene baştan savma cevaplar vermiştiniz.

Hala şu rezil IP13'u oneriyorsunuz. Kullanan arkadaşım o telefondan nefret ediyor arayüz buglarindan kalmasından durduk yere sicaklamasindan sonra klavye sapitmasindan vs ama bunlara gelince cevap alamıyorum sizden?

Benim arkadaşımda da var 13 bugüne kadar tek bir sorun yaşadı oda oyundayken bir anda attı oyundan alakalı yüksek ihtimal yani ben cevap versemde illa bir şey bulacaksınız eminim.

Benim arkadaşımda da var 13 bugüne kadar tek bir sorun yaşadı oda oyundayken bir anda attı oyundan alakalı yüksek ihtimal yani ben cevap versemde illa bir şey bulacaksınız eminim.

2 3 kişiye sordum bu teleofnu ve memnuniyeti olanlar yok. Eski telefon fiyatinida asla hak etmeyen telefon. En iyisi S24 Plus almaktır bu bütçeye.
S23 S24 series kullanmadıysaniz yorum yapmayın bilmediğiniz telefonlar hakkında.
Kendimde S23 kullanıyorum dediğiniz durumlara hiç karşılaşmadım ve s23 kullanan hiç bir hocam böyle bir durum yaşamadı.

2 3 kişiye sordum bu teleofnu ve memnuniyeti olanlar yok. Eski telefon fiyatinida asla hak etmeyen telefon. En iyisi S24 Plus almaktır bu bütçeye.
S23 S24 series kullanmadıysaniz yorum yapmayın bilmediğiniz telefonlar hakkında.
Kendimde S23 kullanıyorum dediğiniz durumlara hiç karşılaşmadım ve S23 kullanan hiçbir hocam böyle bir durum yaşamadı.

Yazdığım sorunların hepsini anlık olarak yaşıyorum telefon sıfır vatandan alındı yani ne diyeyim.

Uzın ömürlü olarak kullanacağım için karar verdim. S24 Plus alacağım 2 yılda berbat olan telefona o para vermem. İyi sosyaller.

Al al beni anlarsın zaman geçince.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı