S24 Plus için şarj aleti önerisi

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün S24 Plus sipariş verdim ve sonradan adaptörü olmadığı aklıma geldi. Son 2 saattir şarj aleti bakıyorum ve artık çakmaları görmekten kafayı sıyırdım neredeyse. Neyse konu ondan ziyade ben bu telefon için 35W şarj aleti almaya karar verdim. Karşıma EP-TA220n modeli çıktı. Lakin telefonum 35W şarj olacak mı bilmiyorum. Bu şarj aletini aldığımda 25W güç alacaksam hiç gerek yok. Soru absürt gelebilir ama belki Samsung'un kendi belirlediği 2 değer vardır diye soruyorum.

Ürün bu artık bunun bile orijinal olup olmadığından emin değilim;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir mağazaya gidip orijinal ürün almak en mantıklısı olur 500-1000 TL aralığındaki bir adaptör için telefonu hiç etmeye gerek yok.
Şöyle söyleyim zaten gidip alıcaktım ama çalıştığım için zamanım olmuyor ve şuan Amazon bayağı bir uyguna satıyor bu ürünü. Büyük ihtimal attığım linkteki ürünü sipariş vericem sonrasında Samsung'a gidip orjinal olup olmadığını öğrenecem.
Attığın linkteki ürünün satıcısı amazon, göndericisi amazon. Kendimden şüphe ederim amazonun sattığı ürünün orijinalliğinden şüphe etmem.
Öyle diyorsanız sipariş verdim bile.

Yabancı kaynaklarda gördüğüm kadarıyla S24+ ve ultra 45W destekliyor.
Ben anlatmak istediğimi pek aktaramadım farkındayım demek istediğim 35W ile mi dolum yapıcak telefon mesela 25W'da "Hızlı Şarj" 45W'da "Süper Hızlı Şarj" yazıyorsa 35W'da ne yazıcak? Yüksek ihtimal Hızlı şarj yazıcak ama tek korkum 25W ile dolum yapması belki böyle bir kısıtlama vardır diye sormak istedim. Çünkü boşuna extra para vermek istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı