S24 Plus inceleme

Arkadaşlar 3-4 hafta önce telefonumu aldım. Telefonu Xiaomi 14T Pro'ya karşılık olarak tercih ettim. Telefon mükemmel. 120 Hz, FHD+'da kullanıyorum. Oynadığım oyunlar eFootball, PUBG Mobile ara da sıra da Clash Royale falan oynuyorum. Kamerası müthiş arka kamerası IPhone'dan iyi fakat ön kamerası arka kamerası kadar iyi değil ama yine de ama yapay zeka düzenliyor. Gece modu çok güzel. PUBG Mobile 1 saat oynayınca telefon 4-5 derece artıyor oyuna 2 dk ara verince oyuna başladığım dereceye dönüyor. eFootball yarım saat oynayınca 1-2 derece artıyor. Yani kısacası soğutma sistemi çok iyi. Telefonu ilk açtığımızda çoğu uygulamayı derin uykuya alın. Benim tek sıkıntım şu an pil bilemiyorum 2 haftada düzelir diyorlardı int genel olarak ama benim pil PUBG Mobile da çok gidiyor bugün pili %95 kullanmışım ekran açık kalma süresi 5 saat 7 dk bilmiyorum One UI güncellemesiyle düzelir mi? Ama pil konusunda PUBG'da bayağı çok gidiyor. Onun dışında almanızı isterim. Sormak istediğiniz şeyleri cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki FE modeli ile arasında ne gibi farklar uçurum kadar yani fiyat olarak daha ucuz FE modeli yerine neden Plus modelini almalıyız?

Yani araştırdım ve sadece ekran kalitesi farklı onun dışında geri kalanlar aynı gibi duruyor bir de diğeri bir diğerinin 2 katı bu fiyat çok saçma olmuş.

İşlemcisi aynı diye sana aynı gücü vermeyecek. Telefon konusunda pek bilgim yok ama bütçene göre seçmeni öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı