Hocam link bırakabilir misiniz? Bir de şarja taktığınız zaman açık mavi renkte "süper hızlı şarj" yazısını mı görüyorsunuz?
Teşekkür ederim hocam.Hocam ben aldım adıma pişman oldum. İlk aldım 3 afta kullandım şatj etmemeye başladı. Götürdüm sıfırıyla değiştirdiler yine 3 hafta kullandım yine bozuldu. Orijinal Samsung şarj aleti MediaMarkt ten aldık. Sonra götürdüm iade ettim. Sitedeki arkadaşların tabsiyesiyle Spigen şarj aldım. Süper hızlı şarj yazıyordu ama orada sıkıntı yok. Yeni aldığım cihazda da yazıyor süper hızlı diye. Siz bilirsinizi yani ben öyle bir sorun yaşadım.
Teşekkür ederim hocam.
Orijinal adaptörü mü aldığınıza pişman oldunuz?Hocam ben aldım adıma pişman oldum. İlk aldım 3 afta kullandım şatj etmemeye başladı. Götürdüm sıfırıyla değiştirdiler yine 3 hafta kullandım yine bozuldu. Orijinal Samsung şarj aleti MediaMarkt ten aldık. Sonra götürdüm iade ettim. Sitedeki arkadaşların tabsiyesiyle Spigen şarj aldım. Süper hızlı şarj yazıyordu ama orada sıkıntı yok. Yeni aldığım cihazda da yazıyor süper hızlı diye. Siz bilirsinizi yani ben öyle bir sorun yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.