S24 Plus şarj olmuyor

vazıl61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. S24 Plus telefonumuza 45W'lık Samsung şarj aleti aldık. Telefonu gayet güzel şarj ediyordu ancak an itibarıyla şarj etmemeye başladı. Başka şarj aletleriyle şarj oluyor telefon ama 45 W ile olmuyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan var mı? Şarj aletini 3 haftadır kullanıyoruz problem yoktu.

En azından başka şarj aletleriyle sarj olmuş. Bu da telefonda bir sorun olmadığını gösterir. Gerisi çok da önemli değil hallolur. Aldığın yere iade istersin yapmazlarsa şikayette bulunursun. Hiç olmadı tamir ettirirsin. Ama ben olsaydım o şarj aleti e güvenip bir daha kullanmazdim. Muhtemelen iletişimsizlik vardır

Cevap için teşekkürler. Orijinal şarj aleti ilk aldığımızda yine aynı sorunu yaşadık, iade ettim yerine yeni bir tane verdiler, şimdi yine aynı sorun oldu anlamadım. Para iadesi isteyeceğiz o zaman. Biz güvenipte illa Samsung orijinal batarya olsun dedik başımıza gelmeyen kalmadı.

Evet. Bu konuda artık yan markalar daha ön plana çıkmaya başladı özellikle spigen, mcdodo ürünleri. Hepsiburada da indirimde spigen ürünleri var onlardan seçebilirsiniz, hayırlı günler...

Evet. Bu konuda artık yan markalar daha ön plana çıkmaya başladı özellikle Spigen, Mcdodo ürünleri. Hepsiburada'da indirimde Spigen ürünleri var onlardan seçebilirsiniz, hayırlı günler...

Teşekkürler. Para iadesi inşallah alabiliriz.

Bu ürün nasıldır acaba. Sizin attığınızda kablo yok. Ben telefonumun kendi kablosunu kullansam sıkıntı olur mu acaba?

Son düzenleme:
Merhaba konuyu tekrar hortlattım ama telefonumun kablosu tavsiye ettiğiniz adaptörü destekler dediniz. 45 W destekler mi kablo acaba nasıl öğrenebilirim? Spigen adaptörü sipariş verdim kablo konusunda soru işaretimmvar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı