S24 Plus üzer mi?

En azından 10 gün vermenizi tavsiye ederim bu süreç içerisinde pili hem az hem fazla kullandığı günler oluyor asıl sonucu 10 15 günün bitişinde görürsünüz diye düşünüyorum. Sorun yine devam ederse samsunga başvurun.

Evet sanki dün sarjı daha yavaş gitmişti teşekkürler tavsiyeniz için.

Günde 2 kere takmaktan bir zararı dokunur mu kalibrasyona?

Evet sanki dün sarjı daha yavaş gitmişti teşekkürler tavsiyeniz için.

Günde 2 kere takmaktan bir zararı dokunur mu kalibrasyona?

Sanmıyorum bildiğim kadarıyla cihaz sadece kullanım verileriniz ile ilgileniyor şarj verileriniz ile değil. Öte yandan şarjı tamamen bitirmeden şarja takmak ve şarjı tam dolmadan şarjdan çıkarmak batarya ömrünü uzatır. Mesela 20ye düşünce takmak ve 80e kadar dolunca çıkarmak gibi.

Sanmıyorum bildiğim kadarıyla cihaz sadece kullanım verileriniz ile ilgileniyor şarj verileriniz ile değil. Öte yandan şarjı tamamen bitirmeden şarja takmak ve şarjı tam dolmadan şarjdan çıkarmak batarya ömrünü uzatır. Mesela 20ye düşünce takmak ve 80e kadar dolunca çıkarmak gibi.
Bugün hala hiç takmadım suan 9 sarjım var sarj eriyor resmen ya

Son şarjdan beri ekran açık ve kapalı süreniz nedir?

5 saat açık 5 saat kapalı daha dün sabah sarjım 100 iken 12 saat 45 dakika ekran süresi alacağım yazıyordu bugün 11 saat 45 dakika gösteriyor 😕

Buyrun

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241228_093117_Device care.jpg
    Screenshot_20241228_093117_Device care.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 33
5 saat açık 5 saat kapalı daha dün sabah sarjım 100 iken 12 saat 45 dakika ekran süresi alacağım yazıyordu bugün 11 saat 45 dakika gösteriyor 😕

Buyrun
Oraya bakmayacaksın. Şarj %20'e inince Bugün yazısı üzerine tıkla Son şarjdan bu yana seçip biraz altında ayrıntıları gösterip ekran süresini görüntüsünü çekip at.

Buyurun.

Burada bir sıkıntı var. Telefonunuz 100 şarjın 11 saat 45 dakikada biteceğini öngörüyor. Benim cihazım ise 73 şarjımın 1 günden uzun süreceğini öngörüyor. Telefon ne öngörüyorsa o doğru demiyorum tabii ki ama cihazlar arasında öngörüde bile böyle bir fark var ise bir soruna işaret olabilir bu. Size forumda bu duruma ilişkin açılan konulara göz gezdirmenizi veya yeni konu açmanızı tavsiye ediyorum çünkü ben anlayabilecek kadar bilgili değilim daha bilgili arkadaşlar belki yardımcı olabilirler. Eğer sorun çözülmez ise samsunga başvurun.

Screenshot_20241229_151248_Device care.jpg

Burada bir sıkıntı var. Telefonunuz 100 şarjın 11 saat 45 dakikada biteceğini öngörüyor. Benim cihazım ise 73 şarjımın 1 günden uzun süreceğini öngörüyor. Telefon ne öngörüyorsa o doğru demiyorum tabii ki ama cihazlar arasında öngörüde bile böyle bir fark var ise bir soruna işaret olabilir bu. Size forumda bu duruma ilişkin açılan konulara göz gezdirmenizi veya yeni konu açmanızı tavsiye ediyorum çünkü ben anlayabilecek kadar bilgili değilim daha bilgili arkadaşlar belki yardımcı olabilirler. Eğer sorun çözülmez ise samsunga başvurun.

Eki Görüntüle 2384057

Canlı desteğe başvurdum uzaktan cihaza baktılar rapor bile attılar hiçbir sorun yok dediler bazı ayarlar yaptılar bataryanın 1 ay içinde oturacağını söylediler.

Eki Görüntüle 2384057

Konu açtım zaten de cihaz daha 7 günlük oldugu için beklememi tavsiye ettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı