S24 Plus vs iPhone 15-16

Hocam yeni üretimlerde panel değişmiş diye biliyorum. Şu anda alacağın bir cihazda olmaz sanki. Bende 2-3saat test etmiştim. Biraz önce de bir daha kontrol ettim, kalmamış öyle bir sorun. Panel değişmiş.
Benim telefonum temmuz 25 üretimi ve hala sorunlar ufak da olsa mevcut. Daha yeni bir üretim alamazdım sanırım. Yani normal bir kullanıcının fark etmesi çok zor fakat yine de bu olmadığı anlamına gelmez testmyscreen sitesinde gradient colors sekmesinde yüksek parlaklıkta color banding sorunu gözlemlenebilir mesela test etme şansınız varsa bunu da test edin. Bu sorunun yazılımsal olduğu düşünülüyor çünkü o color banding yaşanılan ekranın ss'ini alıp başka bir cihaza attığımda aynı sorun başka cihazda da gözlemlenebiliyor, bu da demek oluyor ki uygulamaların renk işleyişinde sıkıntı olabilir panelden ziyade. Kumlanma sorunu ise bende de gözlemlenmiyor, o sorun giderilmiş.

kesinlikle ios bir model tavsiyemdir

Arkadaşlar bugun s24 plus aldım. Telefon şimdilik güzel. Tavsiye edeceğiniz hızlı şarj adaptörü ve kablosu var mı acaba? Bir de önerdiğiniz ayarlar mevcut mu özellikle kamera için.?

Arkadaşlar bugün S24 Plus aldım. Telefon şimdilik güzel. Tavsiye edeceğiniz hızlı şarj adaptörü ve kablosu var mı acaba? Bir de önerdiğiniz ayarlar mevcut mu özellikle kamera için?

Kablo içinden çıkıyor zaten onu kullanın. Adaptör olarak 25W orijinal Samsung adaptör alın. 45W'da destekliyor cihaz ama telefonu daha fazla ısıtır ve en fazla 15 dakika fark ediyor. Kamera için expert RAW ve camera assistant indirebilirsiniz. Kullanmadığınız uygulamaları derin uyku moduna alın. Sound assistant ile ses çubuğu çok şık bir hale getirilebiliyor. Ekranı bir kontrol edin bazen FHD+ ile geliyor, QHD+ yapabilirsiniz. İlk bir telefonu %15 yapın sonra fulleyin. Ardından 20-80pil sağlığını koruyun. Pil korumasını maximum yapın. Otomatik Yeniden başlatmayı 2günde 1 olarak ayarlayın. Daha bir sürü olay var.

Çok teşekkür ederim.

Telefon cok ısınıyor arkadaşlar. Bu durumun çözümü var mı?
İlk aldığında arkaplanda bir çok optimizasyon, güncelleme vb yaptığı için öyle fakat 1-2 gün sonra normale dönüyor. Ben de cumartesi günü aldım şuan yavaş yavaş batarya performansı da yerine oturuyor.

Arkadaşlar merhaba,
Elimde iPhone 11 var şu an ve eskidi. Daha önce de Note 8 vardı. İki taraftan da memnundum açıkçası. Benim için iOS veya Android fark etmiyor. Normal kullanıcıyım, cok oyun oynamam. Şu an S24 Plus almak var ama okuduğum yorumlarda kamerasının fiyata nazaran olması gereken seviyenin altında olması, cok ısınma problemi ve şarj süresi ile ilgili endişelerim var okuduğum yorumlar üzerine.

Diğer yandan iPhone 15-16 Pro veya Max modelini de alabilirim. Bütçe cok problem cıkarmaz ama açıkçası bir telefona da bu kadar para verilmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim kendimce. Sonuçta ben sosyal medyacı veya influencer değilim. Sizin kararınızı merak ediyorum bir de başka telefon tavsiyesi varsa alabilirim.

Son olarak; yurt dışı iPhone 16 Max alsam telefoncudan, 8 ay sonra onu kaydettirsem TR cihazına döner mi?

Merhaba hocam 15 serisi bir sürü problemle geldi bende de 15 Pro Max var pişmanım diyebilirim. 16 seriside yeni olduğu için bayağı bir sorunlarla karşılaşmak mümkün. En iyisi şu anlık 14 serisi.

Arkadaşlar bugun s24 plus aldım. Telefon şimdilik güzel. Tavsiye edeceğiniz hızlı şarj adaptörü ve kablosu var mı acaba? Bir de önerdiğiniz ayarlar mevcut mu özellikle kamera için.?
Orijinal adaptor kullanin hocam, mantikli bir secim olmus duz model iPhone'lara o paralar verilmez. Orijinal pahali derseniz Spigen ya da Anker guzel diyorlar.

Çok teşekkür ederim.

Telefon cok ısınıyor arkadaşlar. Bu durumun çözümü var mı?
En baslarda isinir biraz ama islemcisi Exynos oldugu icin 1-2 derece fazla olabilir, sorun teskil etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı