Exynoslu hiçbir Samsung alınmaz. S24+ var ve aldığıma pişmanım. Exynos çok çabuk ısınıp performansını düşürüyor. Telefonda kamerayı 5 dk. kullansam bile anakartın olduğu yer bariz şekilde ısınıyor. Oyun oynarken yine Exynos çöpü yüzünden telefonun çerçeveleri eli rahatsız edecek derecede ısınıyor ve batarya çok çabuk bitmeye başlıyor. Minecraftta CPU-Z programı ile 60°C sıcaklıkları gördüm. Servise götürdüğümde siz yanlış ölçüyorsunuz, bizim ölçümlerimiz başka şekilde olduğundan sorun yok dedi. Telefonun normal kullanımda 5 saatten daha uzun ekran süresi verdiğini görmedim (7 8 saat alanlar 60Hz, güç tasarrufunda, karanlık modda ve mobil veriyi bile işi bitince kapatanlar). Benim saatim, kablosuz kulaklığım ve smart taglarım olduğu için her şeyi açık kullanıyorum. Zaten bu yüzden S25+ Snapdragon ile geldi. Kamerasına gelince, A serisinin şu anki en yüksek modeliyle aynı çekiyor ve S serisi olarak satıyorlar. Telefonda makro kamera bile yok. Düşük ışık performansı rezalet. Okulda tahtayı çekmek istersen en fazla 3. sırada oturman lazım yoksa kalite düşüyor, özellikle yazılar okunaklı değilse. GCam sayesinde bir parça tatminkar bir kamerası oldu. Planlı eskitme yüzünden güncellemelerle bir sene sonra S23 serisi gibi batarya ömründe ciddi düşüşler olacaktır. One UI 7'den 8'e geçişte bile fark ettim. Kısaca Ultra almıyorsanız S serisi almanın bir mantığı yok. A70 serisini de bu alt modellerin satışını düşürdüğü için kaldırdılar çünkü aynı özellikler daha ucuza satılıyordu. Elimde rakibi olan 15 Pro ile aynı donanım sahip 15 Pro Max da vardı ve en yüksek ayarlarda Minecraft oynadığım halde ısınma seviyesi olması gereken seviyedeydi. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyordu. Arabada 40°C sıcaklıkta navigasyon açıkken ve klima telefonlara son ayarda üflerken S24+ yine rahatsız edecek seviyede ısınıyordu. Bir dahaki Android telefonumu kesinlikle Samsung almayacağım. İlla Samsung istiyorsan 5 6 ay sonra fiyatlar ucuzlayınca S25+ ya da S24 Ultra al. Samsung'un fiyatı çok çabuk düşüyor.