S24 Plus vs S25

Derin uyku gibi şeyleri kendine göre ayarla, goodlock ile özelleştirme yapabilirsin, pil korumasını aktif edip modunu %80 yetecekse maksimum yetmeyecekse adaptif yap, ekran canlılığını kendine göre ayarla falan bir sürü şey var One UI aşırı fazla seçenek sunan bir arayüz olduğu için. Benim buradan saymam çok uzun sürer ve illa eksikler olur. YouTube'da bir sürü kaliteli videolar var izleyebilirsin. Bir de ilk aldığın zamanlar ısınma ve pil olarak biraz anormal gelebilir zamanla düzeliyor. Cihaz kendini optimize ediyor. Cihazla ilgili sorunun olırsa yazarsan çözmeye çalışırız.
Anladım hocam çok teşekkür ederim iyi geceler hayırlı ramazanlar 🫶🏿

S24 Plus ve S25 arasında kaldım. S25 Plus alacak kadar bütçem yok. S25'le arasında çok fark var mı? Sebepleriyle beraber açıklarsanız sevinirim.

Hocam ben S25 derim S25 dememin sbebide sırf erkenden One UI 7ye erişebilmek birrde Snapdragon Elite ama sizin kararınız bana One UI 6'nın arayüzü iPhone 5sten geçmiş biri olarak çok bayat geliyor ama S25e baktığımızda düzeltmişler gibi duruyor tabii bunu sadece videolarda ve MediaMarkt gibi yerlerde görüyouz S25'in çıktığı ay gelecek dediler ama şimdi 25 Nisana ertelendi yani çok garip karmaşık işler.

Hocam ben S25 derim S25 dememin sbebide sırf erkenden One UI 7ye erişebilmek birrde Snapdragon Elite ama sizin kararınız bana One UI 6'nın arayüzü iPhone 5sten geçmiş biri olarak çok bayat geliyor ama S25e baktığımızda düzeltmişler gibi duruyor tabii bunu sadece videolarda ve MediaMarkt gibi yerlerde görüyouz S25'in çıktığı ay gelecek dediler ama şimdi 25 Nisana ertelendi yani çok garip karmaşık işler.

Hocam sırf zaten S24+ında alacağı arayüze erkenden erişmek için S25 alınmaz bence. Özellikle şu anda bir sürü ısınma(düz model için), ufak buglar, animasyon bozulması, widget kayması gibi hatalarla uğraşıyordu birçok S25 kullanıcısı. Samsung daha hâla tam düzeltemedi diye biliyorum.

Sonuçta o arayüz en geç 1,5 ay sonra gelecek ama o ekran, batarya vb 1,5 ay sonra gelmeyecek.

Benim en büyük korkum 2 sene sonra Exynos'un performansı düşer sıkıntı oluşturur tarzı yorumlar bu konu hakkında bir bilginiz düşünceniz var mı
Hocam AMDye yapılan muamele vaktinde neyse Exynos'a yapılan muamele de o. Pişme adapte olma dönemlerinde çıkarılan kronik hatalı ürünler vs sebebiyle oluşan önyargılardan kaynaklanan yorumlar. Exynos bu raddeyi aşalı çok oldu, amiral gemisi için Snapdragonla rakip ve muadil bir işlemcidir canınızı sıkmaz merak etmeyin.

Aynı fiyata S24+dan daha düşük ekran, kamera ve batarya sunuyor S25. One UI 7 Nisan ayında S24+'a da gelecek, şu an S25lerde ki sürüm kararlı sürüm değil, S serisi için kararlı sürümün çıkması tüm S serisi cihazlar için (S25 dahil) Nisan ayında olacak. 1.5 ay için plus serisinden daha alt segment telefon tercih etmeye gerek yok hele ki aynı fiyata.Ama benim için telefonun özellikleri önemli değil fiyat performanstan ziyade büyük ekran sevmiyorum mentalitesi varsa S25 tercih edilebilir neden olmasın

Hocam AMDye yapılan muamele vaktinde neyse Exynos'a yapılan muamele de o. Pişme adapte olma dönemlerinde çıkarılan kronik hatalı ürünler vs sebebiyle oluşan önyargılardan kaynaklanan yorumlar. Exynos bu raddeyi aşalı çok oldu, amiral gemisi için Snapdragonla rakip ve muadil bir işlemcidir canınızı sıkmaz merak etmeyin.

Aynı fiyata S24+dan daha düşük ekran, kamera ve batarya sunuyor S25. One UI 7 Nisan ayında S24+'a da gelecek, şu an S25lerde ki sürüm kararlı sürüm değil, S serisi için kararlı sürümün çıkması tüm S serisi cihazlar için (S25 dahil) Nisan ayında olacak. 1.5 ay için plus serisinden daha alt segment telefon tercih etmeye gerek yok hele ki aynı fiyata.Ama benim için telefonun özellikleri önemli değil fiyat performanstan ziyade büyük ekran sevmiyorum mentalitesi varsa S25 tercih edilebilir neden olmasın
Size de hocam. İyi geceler.
Bugün S24+ın siparişini verdim. Allah'ın izniyle haftaya Çarşamba günü elime ulaşacak yorumlarınız için teşekkür ederim.

Batarya performansı ve ısınma konusunda nasıl? Oyunu az oynayan biri için günü kurtarıyor mu? Tavsiye eder misiniz?
Geç döndüğüm için özür dilerim, bir tık fazla ısınıyor diyebilirim en azından ben öyle hissettim belki diğer telefonlara yakındır fikrim yok o konuda. Bataryası oyun oynamayan birisinin gününü kurtarır, Bluetooth ve mobil veri açıkken şarjı biraz fazla gidiyor bu da aklınızda bulunsun. Ben tavsiye ederim ama başkalarının yorumlarına da göz atın derim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı