S24 Plus'tan iPhone 14'e geçilir mi?

Makaleler
1
S24+'ı 5 gün önce aldım fakat arka kamerası buğulu ve keskinliği yok gibi bir şey. İnternette Türkçe ve İngilizce aratınca aynı sorundan mustarip çok kişi gördüm. 14 gün koşulsuz iadesi var diye biliyorum. Acaba S24+'ı iade edip aynı paraya iPhone 13 veya 14 geçmek çok mu yanlış olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
S24+'ı 5 gün önce aldım fakat arka kamerası buğulu ve keskinliği yok gibi bir şey. İnternette Türkçe ve İngilizce aratınca aynı sorundan mustarip çok kişi gördüm. 14 gün koşulsuz iadesi var diye biliyorum. Acaba S24+'ı iade edip aynı paraya iPhone 13 veya 14 geçmek çok mu yanlış olur?
Olmaz bence geç.

60 Hz sizi rahatsız edecektir pil zaten düşük o cihazlarda bir de o cihazlar o parayı kesinlikle hak etmiyor bence S24+ sorunu bu sekilde cözmeye çalışın ben şu an IP15'ten S24'e geçiş yapayım mı diye düşünürken garip bir konu.

Eklemek istediğim bir de güncelleme ömründe dusecek.

Cihaz bazlı bir problem yaşıyor olabilir misin? İnternette inceleme videolarını izlediğinde böyle bir problem görüyor musun veya böyle bir konuya değinilmiş mi? Bir mağazada farklı bir cihazı deneyerek kıyasla. Eğer cihazında bir problem varsa değiştir. Öncelikle gözetmen gereken nokta bu. 13'e geçmeni tavsiye etmem.

Not: 15 Pro kullanıcısıyım, marka fanboyluğum yoktur. Samsung-Apple kıyas sorularında her zaman fanboylarla karşılaşır ve doğru bilgiden uzaklaşırsın buna dikkat etmeni tavsiye ederim.

Cihaz bazlı bir problem yaşıyor olabilir misin? İnternette inceleme videolarını izlediğinde böyle bir problem görüyor musun veya böyle bir konuya değinilmiş mi? Bir mağazada farklı bir cihazı deneyerek kıyasla. Eğer cihazında bir problem varsa değiştir. Öncelikle gözetmen gereken nokta bu. 13'e geçmeni tavsiye etmem.

Not: 15 Pro kullanıcısıyım, marka fanboyluğum yoktur. Samsung-Apple kıyas sorularında her zaman fanboylarla karşılaşır ve doğru bilgiden uzaklaşırsın buna dikkat etmeni tavsiye ederim.
20250112_151906.jpg
Ya ben çok beklentiye girdim ya da harbiden benim kamera bozuk hocam. Normal mi anlayamıyorum.

Ya ben çok beklentiye girdim ya da harbiden benim kamera bozuk hocam. Normal mi anlayamıyorum.
Şuan görüntülediğim ekran(1368x766) sebebi ile inceleme şansım yok. Bu açıdan yardımcı olamayacağım ancak internette telefon inceleme videolarında çekilen fotoğraflar ile kıyaslayabilirsin. Eğer beklentin bir profesyonel kamera kalitesi ise bunu zaten bir telefonla yakalamak mümkün değil. Öte yandan fotoğrafın kalitesi ışık ortamı ile ilgilidir. Doğru ışık kaynağı olmadığında fotoğraf kalitesi düşer. Sizin için en iyi sonuç inceleme videolarındaki fotoğraflar ile kıyaslamaktır.

S24+ bırakıp sırf kamera için iPhone 13 veya 14 alırsan, hayatının en büyük "downgrade"ini yaparsın gibime geliyor. Bu, biraz saçma bir fikir olmuş. Hele gidip 13 alırsan, zaten tamamen saçmalarsın gibi duruyor. Zaten o telefonu belediye dağıtıyor gibi; herkesin elinde var ve birkaç sene sonra onun da bir işe yaramayacak. Sonra belki yana yana S24+'ı arayacaksın.

Şu an S24 Ultra kullanıyorum ve 14 Pro Max'ten geçiş yaptım. S24 Ultra ile S24+ arasında kamera farkı ne kadar vardır bilmiyorum ama ön kamera hariç bence gayet iyi. Ayrıca sizin paylaştığınız görseldeki gibi görseller benim telefonumda da aynı şekilde çıkıyor; çok da rahatsız edici değil. Kronik Samsung kamerası bu; yıllardır hep böyle zaten.

Çok normal bir fotoğraf; görselle alakalı bir bozukluk yok. Bulunduğunuz ortam sanırsam düşük ışıklı bir ortam. Bu ortamda Samsung’ların bu tarz görseller çekmesi normal. Hatta bu yapıda fotoğrafları Xiaomi cihazlar bile çekiyor. iPhone cihazlar, yazılım konusunda biraz daha iyi olduğu için bu görsele göre "eh işte" denilecek kadar daha iyi fotoğraf çeker.

S24+ bırakıp sırf kamera için iPhone 13 veya 14 alırsan, hayatının en büyük "downgrade"ini yaparsın gibime geliyor. Bu, biraz saçma bir fikir olmuş. Hele gidip 13 alırsan, zaten tamamen saçmalarsın gibi duruyor. Zaten o telefonu belediye dağıtıyor gibi; herkesin elinde var ve birkaç sene sonra onun da bir işe yaramayacak. Sonra belki yana yana S24+'ı arayacaksın.

Şu an S24 Ultra kullanıyorum ve 14 Pro Max'ten geçiş yaptım. S24 Ultra ile S24+ arasında kamera farkı ne kadar vardır bilmiyorum ama ön kamera hariç bence gayet iyi. Ayrıca sizin paylaştığınız görseldeki gibi görseller benim telefonumda da aynı şekilde çıkıyor; çok da rahatsız edici değil. Kronik Samsung kamerası bu; yıllardır hep böyle zaten.
13'ün bir işe yaramayacağı konusu her ne kadar yanlış bir yorum olsa da cihaz konusunda en doğru yorum kullanıcı yorumudur. S24 Ultra ile bu tip fotoğraflarda benzer kamera performansı yaşıyorsa cihazınıza özel bir sorun yoktur. Yine de bahsettiğim inceleme videolarındaki fotoğraflar ile kıyaslayıp içinizi soğutabilirsiniz. Öte yandan en iyi kameranın en iyi fotoğrafı çekmeyeceğini de unutmamak gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı