S24 Plus'tan iPhone 14'e geçilir mi?

@arasove @Justosious Hocam sağ olun zaman ayırdığınız için. Hiç değiştirmekle uğraşmamaya karar verdim. Çoğu özelliği 13-14ten daha tatmin edici zaten.
13-14 gibi biraz daha eskide kalmış cihazları, elinizdeki yeni nesil cihazla değiştirmenin anlamı yok. Hatta sırf kamera içinse, çok gerek yok. Dediğim gibi, 14 Pro Max'ten S24 Ultra'ya geçtim. 14 Pro Max'ten önce 13 Pro Max kullanıyordum, kameralarına çok aşinayım. S24 Ultra'nın ön kamerası hariç, arka kamerası kullandığım 13 Pro Max ve 14 Pro Max'e göre daha iyi, özellikle video çekim kapasitesi açısından. Kamera ayarlarında çeşitli özellikler bulunuyordu, yapay zeka falan filan... Onları biraz kurcalayınca belki biraz daha deneyiminiz artar gibime geliyor. Ben sırf 10x zoom'u beğendim diye hepsini full ayarda kullanıyorum bu yüzden de çok yapay duruyor aslında. Onun dışında Samsung Expert RAW devam.

Yanlış olur. Kamera çok önemliyse sizin için ve tatmin etmediyse geçin de düz modellerde kamerayı fazla önemseyenleri pek de memnun etmez sanki. 14'ü bilmem de S24 normalde 13'e göre daha iyi çekiyordu. Elime iPhone 13 geçtikte S24 ile karşılaştırıyorum ve iPhone 13'ün pek de önde olduğu bir durum yok. Özellikle gece modunda S24 çok daha önde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı