S24 Plus'tan S25'e geçmeye değer mi?

Daha kaliteli görünür kısmı biraz şaibeli. Sonuçta her iki işlemci de yazılıma gömülü olan fotoğraf işleme algoritmasını kullanıyor. Burada fark olsa olsa biraz daha hızlı işleme ve işlerken daha az ısınma olabilir.
düşük ışıkta bazen fotoğraf çekerken yarım saniyelik bir kasma oluyor ya, onda bir azalma olur mu yani daha hızlı çekim yapar mı yoksa işlemciyle alakasız bir durum mu bu

Düşük ışıkta bazen fotoğraf çekerken yarım saniyelik bir kasma oluyor ya, onda bir azalma olur mu yani daha hızlı çekim yapar mı yoksa işlemciyle alakasız bir durum mu bu?

O kasma değil fotoğrafı güzel çekebilmek için sensör daha fazla ışığa ihtiyaç duyuyor bunun için fotoğraf çekim süresi uzuyor. Bunun çözümü yok fizik kurallarını delemeyiz.

Daha kaliteli görünür kısmı biraz şaibeli. Sonuçta her iki işlemci de yazılıma gömülü olan fotoğraf işleme algoritmasını kullanıyor. Burada fark olsa olsa biraz daha hızlı işleme ve işlerken daha az ısınma olabilir.
S25 daha iyi. İncelemelerde öyle söylüyor. Şaibeli olan neresi acaba? S24+'da karanlık tonlar yeşile bürünüp, çamur gibi görüntü oluşturmuşken, S25'deki renkler doğal.
S24+
gsmarena_2103.jpg

S25
gsmarena_084.jpg

Ortam aynı. S24+'da olmamasının sebebiyse o döneme özgü olmasından kaynaklı yani kaldırılmış.

Benim için eğer karşılaştırma yapılacaksa aynı anda çekilmeli. Ben bu fotoğrafı kıstas almam. Telefon o üstteki tabeladan ISO sunu düşürüp artırıyor nasıl aynı olmasını beklersiniz ki.

Benim için eğer karşılaştırma yapılacaksa aynı anda çekilmeli. Ben bu fotoğrafı kıstas almam. Telefon o üstteki tabeladan ISO sunu düşürüp artırıyor nasıl aynı olmasını beklersiniz ki.
İkisi arasında 1 yıllık bir zaman dilimi farkı bulunuyor. Aynı anda çekilmiş güvenilir bir fotoğraf at o zaman. Beraber bakalım. Aynı olmasını beklemiyorum. Piyasada daha güvenilir bir kaynak olmadığından bu fotoğrafları tercih ettim ayrıca o yeşil tonun tabelayla gram alakası yok. S24+, S25'e kıyasla gece çekimlerinde beklediğimden daha kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı