S24+ şarj adaptörü Turkcell'den alınır mı?

michaelscarn

Femtopat
Daha fazla  

Orijinal adaptör kullanılmayınca garanti kapsamı dışında olduğunu duydum ve bu yüzden uygun fiyatlı olan bu şarj aletini almayı düşünüyorum. Telefon S24+. Satıcı güvenilir midir, garantide bir sıkıntı çıkar mı?

Ayrıca bypass charging destekler mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE cihazımda Qualcomm quick charge destekli adaptörü 1 defa kullandım, buna rağmen cihaz members uygulaması üzerinden yan sanayi adaptör diye raporlamış. Samsung servis süreci insanı yoruyor bu sebepten Samsung marka olmayan bir aksesuarı tavsiye etmem. Attığınız ürün alınır, alternatif olarak ben yine kutusundan 25W hızlı şarj ve kablo çıkan kablosuz şarj aletini almıştım 900 liraya hepsi paket halinde makul gelmişti, fiyatlar zamlanmış ancak indirimde bakılabilir.

Orijinal adaptör kullanılmayınca garanti kapsamı dışında olduğunu duydum ve bu yüzden uygun fiyatlı olan bu şarj aletini almayı düşünüyorum. Telefon S24+. Satıcı güvenilir midir, garantide bir sıkıntı çıkar mı?

Ayrıca bypass charging destekler mi?

Teşekkürler.

Telefon 45W destekliyor sen gidip 25W adaptör aldığın zaman şarj süresini otomatik olarak yarım saat civarı uzatmış oluyorsun.

Yalnızca Samsung'un orijinal 45W adaptörü mü Bypass Charging destekliyor? Yoksa spigenlerde de bu özellik var mı?

Orijinal olmayanları almaktan çekiniyorum, 3000TL'ye 45W alacağıma 600TL'ye 25W alacağım sanırım. Eğer yavaş olduğunu düşünürsem Spigen'e geçerim.

Hocam Spigen Samsung'unki de dahil birçok diğer şarj protokollerini de destekliyor. Aldığınızda emin olun pişman olmayacak veya bir performans düşüşü görmeyeceksiniz. Ben 4 adet farklı watt seçeneklerinden de aldım aynı marka ve üründen. Hepsi taş gibi. S24 FE ile kullanıyorum mesela. Süper hızlı şarj destekliyor. Sizin telefonunuzda da süper hızlı şarjı destekleyecektir. Hepsiburada Premium varsa eğer 370 TL çok uygun fiyat bu ürün için.

Diğeri tabii ki 25w olduğu için 45w olanın yanında neredeyse iki katı fazla sürede şarj edecektir. SOnradan iade vs de uğraşmamak için direkt Spigen'i alın geçin. Kafanız rahat olsun.

Hocam Spigen Samsung'unki de dahil birçok diğer şarj protokollerini de destekliyor. Aldığınızda emin olun pişman olmayacak veya bir performans düşüşü görmeyeceksiniz. Ben 4 adet farklı watt seçeneklerinden de aldım aynı marka ve üründen. Hepsi taş gibi. S24 FE ile kullanıyorum mesela. Süper hızlı şarj destekliyor. Sizin telefonunuzda da süper hızlı şarjı destekleyecektir. Hepsiburada Premium varsa eğer 370 TL çok uygun fiyat bu ürün için.

Diğeri tabii ki 25w olduğu için 45w olanın yanında neredeyse iki katı fazla sürede şarj edecektir. SOnradan iade vs de uğraşmamak için direkt Spigen'i alın geçin. Kafanız rahat olsun.
Anladım teşekkür ederim düşüneceğim. Bypass charging konusunda bilginiz var mı peki, destekliyor mu?

Hocam araştırdığım kadarıyla bunun şarj aleti değil telefonla bir ilgisi var. Telefonu %20 şarjın üstünde olmak kaydıyla Bypass şarj edfersenzi telefon elektriği direkt şarj aletinden çekiyor. Yani klasik düzendeki gibi elektrik önce pile sonra sisteme giderek ısı vs yaratmadan ve pili koruyarak direkt olarak telefonun kendisine gidiyor. Yani PD şarj edebilen ve 25w veya üzeri bir şaj aleti yeterli. Spigen ile de yapılabilen bir şey yani.

"Samsung telefonlarda, bypass şarj (Pause USB Power Delivery olarak adlandırılır) özelliği Game Booster uygulamasına entegre edilmiştir ve yalnızca oyun oynarken etkinleştirilebilir." şekjlinde bir detay mevcut.

Şu an sizin için denedim ve evet bu özellik açılabiliyor 45w spigen gan 2 şarj aletim ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı