S24+ şarjı yetersiz

Paniğe kapılmak değil olay tam olarak uzun süredir kullanıyorum ve gerçekten başlarda sorunum yoktu. Okula giderken saat ve kulaklık için Bluetooth sürekli açıktı ve yine de bir günü çıkarıyordum şu anda çalışıyorum saat ve kulaklık takmadığım için çalışırken Bluetooth kapalı oluyor ve kapalı iken daha düşük sürelee görmeye başladım.

Belirttiğim gibi S23 Ultra kullanan arkadaşım herhangi bir problem yaşamıyor aynı güncellemeye sahibiz ve o QHD kullanırken ben FHD kullanıyorum cihazı.

Ek olarak Samsung müşteri hizmetleri ile de görüşme sağladım bana dalga geçer gibi uygulamalarınız güncel olmayabilir onları güncelleyin dediler.



Hocam zaten NFC sürekli açık olması gereken bie teknoloji değil kullanacağında aktif edersin sonra kapatırsın sorun şu oluyor bu parayı veriyorsan eğer bir cihaza bunlar sorun yaratmıyor olmalı.

Rica etsem ekran sürenizi benim paylaştığım şekilde paylaşabilir misiniz?
Isınma sorunu var mı hocam?
 
Son zamanlarda bu tarz konuları çok görmeye başladım ne oluyor S24 serisine?
Yeni aldıysanız 1 hafta bekleyin hocam genelde düzeldiğini rapor etmiş kullanıcılar.

Bir şey olduğu yok hocam. Çoğu insanı için ekonomisi kötü olan ülkede yüksek fiyatlardan aldığımız telefonlardan en iyisini bekliyoruz. Aynı zamanda aşırı aceleci, pimpirikli ve her istediği hemen olsun isteyen bir millet olduğumuz için aldığımız gün 2. saatinde şarj kötü gidiyor diyoruz. Yazılımın cihaza oturması en az 20 gün, üstüne kullanılmayan uygulamaları uyku moduna alınması gerekiyor. Bir de bazı insanlar NFC, Wi-Fi ve Bluetooth vb. özellikleri kullanmadığı halde neden hala inatla kapatmıyor açık tutuyor? Sonra da şarj gitmiyor diyorlar.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı