S24 serisine One UI 7 ne zaman gelir?

S23/S24 Mart ortalarında veya sonunda gelir. S24 için yanlış hatırlamıyorsam Beta 4 gelecekti son olarak yakınlarda. Yıllardır Samsung bir önceki modellerine Mart ayında verir.
Normalde stabil yayinlanmasi bekleniyordu ama bugun beta 4'un gelecegi soylenmeye basladi. Mart ortalarini ya da sonunu bulmayacaktir. Mart ayinda guncelleme gelen cihazlar da A serisi olur genelde. S24 serisinin gecikme olmasaydı 2024 yılının sonlarında alması gerekliydi.

Normalde stabil yayinlanmasi bekleniyordu ama bugun beta 4'un gelecegi soylenmeye basladi. Mart ortalarini ya da sonunu bulmayacaktir. Mart ayinda guncelleme gelen cihazlar da A serisi olur genelde. S24 serisinin gecikme olmasaydı 2024 yılının sonlarında alması gerekliydi.
S21/S22/S23 için hiç görmedim ben Aralık veya Şubat'da yayınlandığını. İlk çıkış yaptıkları zamanlar hariç.

S21/S22/S23 için hiç görmedim ben Aralık veya Şubat'da yayınlandığını. İlk çıkış yaptıkları zamanlar hariç.
S21 One UI 6 guncellemesini kasim ayinda almis. Kasim 2023. Diger guncellemeler de ayni sekilde. Amiral gemisi cihaz oldugu icin bir sonraki yila kalmiyordu. One UI 7 icin genel bir gecikme var.

6.1, 6.1.1'i hiç sevmedim ben açıkçası. 7 de muhtemelen. Bu ay sonu ya da mart başında gelir. S23 kullanıyorum neden sevmediğimi soracak olan varsa aciklarim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı